صادرات 18 میلیون تن محصولات پتروشیمی / رشد 250 میلیون مترمکعبی تولید روزانه گاز(1395/11/11)

خبرگزاری میزان- عضو اتاق بازرگانی ایران با اشاره به افزایش تولید نفت به سقف قبل از تحریم گفت: رشد 250 میلیون متر مکعبی تولید روزانه گاز، دستیابی به صادرات 18 میلیون تنی محصولات پتروشیمی و 500 هزار بشکه فرآورده نفتی در روز از جمله تحولات مثبت اقتصاد کشور در سال‌های اخیر است.
 
صادرات 18 میلیون تن محصولات پتروشیمی / رشد 250 میلیون مترمکعبی تولید روزانه گازبه گزارش خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، حمید حسینی در کنفرانس نفت با بیان اینکه در سالگرد برجام بخش خصوصی ایران با تکیه بر سیاست‌های اصل 44 و اقتصاد مقاومتی عزم و اراده خود را برای توسعه صنایع پایین دستی نفت، گاز و پتروشیمی اعلام کرده، اظهار کرد: خوشبختانه در سال‌های اخیر تحولات مثبتی در جهت شکوفایی اقتصاد ، بهبود فضای کسب و کار ، تعامل با دنیا و جلب سرمایه‌گذاری خارجی صورت گرفته است.
 
وی با اشاره به اینکه افزایش تولید نفت کشور به سطح قبل از تحریم و رشد 250 میلیون متر مکعبی تولید روزانه گاز ، دستیابی به صادرات 18 میلیون تنی محصولات پتروشیمی و 500 هزار بشکه فرآورده نفتی در روز از جمله تحولات مثبت در جهت شکوفایی اقتصاد بوده است، افزود: موافقت وزارت نفت با شکل‌گیری نهاد مستقل تنظیم مقررات و قوانین در بخش نفت ، گاز و پتروشیمی و تصویب آن در شورای رقابت از دیگر تحولات است.
 
عضو اتاق بازرگانی ایران نهایی شدن فرمول 10 ساله گاز جهت خوراک واحدهای پتروشیمی را نیز دیگر آثار تحولات در راستای شکوفایی اقتصاد برشمرد و گفت: معرفی الگوی جدید قراردادهای نفتی و استقبال غول‌های نفتی دنیا از همکاری و مشارکت با شرکت نفت ، تایید صلاحیت 30 شرکت خارجی و 11 شرکت داخلی و همچنین افزایش 45 درصدی قیمت نفت با همکاری و تفاهم کشورهای غیراوپک و مشارکت کشورهای غیرعضو و مجاز شدن دولت برای تضمین تامین مالی پروژه‌های غیردولتی از طریق بانک‌ها و سازمان‌های توسعه‌ای از دیگر آثار تحولات اقتصادی است.
 
حسینی خاطرنشان کرد: سازندگان تجهیزات صنعتی و نفتی ، سازندگان قطعات و لوازم نفتی با توانایی ساخت اغلب نیازهای این صنعت ، پیمانکاران و شرکت‌های بزرگ فنی و مهندسی با تجربه موفق در پروژه‌های داخلی و خارجی ، کارفرمایان صنعت پتروشیمی با توان تولید 64 میلیون تنی و با هدف رسیدن به تولید 122 محصول در پایان برنامه ششم و حداقل 23 پروژه نیمه تمام و جدید آماده همکاری و مشارکت با شرکای خارجی هستند.
 
وی تاکید کرد: صادرکنندگان و واردکنندگان فرآورده‌های نفتی و پتروشیمی ایران نیز آماده مشارکت با شرکت‌های نفتی برای تجارت ، ترانزیت و سوآپ فرآورده‌ها بوده و از حضور این شرکت‌ها استقبال می‌کنند.


موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ دو شنبه 11 بهمن 1395 ] [ 12:33 ] [ مصطفی ]
[ ]

توقف صادرات طلا با اخذ مالیات بر ارزش افزوده (1395/11/11)

توقف صادرات طلا با اخذ مالیات بر ارزش افزوده

در نامه فعالان صنعت طلا و جواهر به رئیس‌جمهوری و همچنین رئیس مجلس آمده است: قانون آزمایشی مالیات بر ارزش افزوده پس از فراز و نشیب‌های بسیار، سرانجام در تیرماه 1387 توسط رئیس‌جمهوری وقت، دکتر احمدی‌نژاد برای اجرا به وزارت امور اقتصادی و دارایی ابلاغ شد، قانونی که پس از 8 سال موجب ورشکستگی بیش از 4 هزار واحد صنعتی و بیکاری مستقیم و غیرمستقیم 24 هزار نفر در کل کشور شده است.

به گزارش افکارنیوز،  این در حالیست که صنعتگران  صنف طلا و جواهر کشور با اخذ مالیات بر ارزش افزوده نه تنها مخالفتی ندارند، بلکه موافق هم هستند اما نه بر شمش خام طلا، بلکه بر اجرت کار ساخته شده، طبق ماده 3 همان قانون. متاسفانه این کار غیرکارشناسی در کشور به اجرا درآمد که متقابلا از طرف فعالان این حوزه با اعتراض و اعتصاب و حتی تعطیلی چند روزه مغازه‌داران نیز همراه شد اما راه به جایی نبرد و شد آنچه نباید می‌شد.

طلا کالایی سرمایه‌ای است و مالیات بر ارزش افزوده باید صرفا از اجرت مصنوعات طلا اخذ شود. مالیات بر ارزش افزوده همانطور که از اسم آن نیز پیداست، باید از ارزش افزوده یک کالا دریافت شود، نه از کل ارزش کالا. البته طلا کالا نیست چون میلیون‌ها بار به چرخه تولید باز می‌گردد. متاسفانه هم‌اکنون این مالیات 9 درصدی از کل ارزش طلا به‌علاوه اجرت و سود اخذ می‌شود که نیازمند بازبینی مجدد و صد البته مطالعات کارشناسانه است زیرا طلا فلزی است که بارها به چرخه تولید بر می‌گردد. بر این اساس اخذ مالیات بر ارزش افزوده از شمش خام طلا که هنوز ارزش افزوده‌ای ایجاد نکرده چه معنایی دارد؟ اما دریافت آن از اجرت طلای ساخته شده منطقی و صحیح به نظر می‌رسد زیرا طلای ساخته شده عملا ارزش افزوده‌ای ایجاد کرده است. یکی از عمده دلایل مخالفت صنعت و صنف طلا و جواهر با اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده، افزایش کاذب قیمت طلا برای خریداران و بی‌رونق شدن این بازار است. متاسفانه دولت و مسئولان مالیاتی کشور طلا را به‌عنوان کالایی لوکس در نظر گرفته‌اند که به مصرف نهایی می‌رسد اما در حقیقت طلا در کشور ما کالایی زینتی و سرمایه‌ای قلمداد می‌شود که از قابلیت نقدشوندگی بالایی هم برخوردار است. بر این اساس این کالای ارزشمند با هدف پس‌انداز از سوی مصرف‌کننده خریداری می‌شود تا در صورت نیاز به سرعت نقد شود، بنابراین هرگاه مصرف‌کننده به این نتیجه برسد که خرید مصنوعات طلا به دلیل ضرر و زیان بالا در هنگام فروش دیگر توجیه اقتصادی ندارد، سرمایه خود را به جای دیگر برده و به جای طلا از بدلیجات استفاده می‌کند.

در حال حاضر قیمت هر گرم طلای خام حدودا  115 هزار تومان است، هر گرم طلای ساخته شده در ویترین طلافروشان با احتساب میانگین اجرت ساخت 20 هزار تومان و 7 درصد سود طلافروش و 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده، افزون بر 158 هزار و 200 تومان می‌شود و بدون ارزش افزوده از اصل طلا 144 هزار و  450 تومان یعنی برای هر گرم طلا وزارت دارایی 13 هزار و 700 تومان برای مصرف‌کننده مالیات ارزش افزوده طلب می‌کند که برای خریدار مقدور نیست پرداخت کند و باید توجه داشت که سود سرمایه‌گذار در بخش خصوصی با تمام هزینه و فراز و فرود (سرقت، چک‌های برگشتی، سوخت و سوز مطالبات و...) فقط 7 درصد است یعنی هر گرم 9450 تومان است که کسبه قادر به دریافت این هم نیستند چه برسد به مالیات ارزش افزوده از اصل طلا که از مردم اخذ کنند. بدیهی است که خریدار با حداقل 35 درصد ضرر و زیان در زمان فروش رو به رو است. اعمال مالیات بر ارزش افزوده بر مصنوعات طلا موجب شده که بسیاری از مردم رغبتی برای سرمایه‌گذاری در این بازار نداشته باشند چرا که سرمایه‌گذاری در این بازار پر زرق و برق با ضرر و زیان بسیار بالایی همراه است که چندان منطقی به نظر نمی‌رسد. آن دسته از افرادی هم که طلا را به‌عنوان زینت در نظر می‌گرفتند، اکنون با واردات گسترده بدلیجات و قیمت بسیار پایین این مصنوعات نسبت به طلا، به سمت مصنوعات بدلی روی آورده‌اند. رونق بازار بدلیجات به معنی از بین رفتن سرمایه‌های کشور به نفع کشورهای صادرکننده این مصنوعات و بیکاری هنرمندان و جوانان شاغل در این صنعت است. اگر چه قیمت مصنوعات بدلی بسیار کمتر از طلاست اما مشکل زمانی بهتر درک می‌شود که بدانیم پولی که خریدار برای این مصنوعات بدلی هزینه می‌کند عملا از بین می‌رود در حالی که درباره طلا به این صورت نیست زیرا طلا از ارزش ذاتی برخوردار است و دوباره به چرخه تولید باز می‌گردد. در شرایطی که بازار از سال 92 با رکود اقتصادی شدیدی مواجه است، دریافت 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده از شمش خام و در کنار آن دریافت اجرت و 7 درصد سود از مشتریانی که طلا را به‌عنوان سپر تورمی در نظر می‌گیرند، شرایط را بسیار پیچیده کرده و عملا به رکود بیشتر و کسادی بازار دامن زده است.

ممکن است در نگاه نخست تعطیلی بخشی از این صنف به دلیل کسادی، چندان با اهمیت نباشد اما باید توجه داشت که وقتی صحبت از هنر صنعت طلا و جواهر کشور می‌شود، منظور فقط چند دکان طلا و جواهر فروشی ثروتمند و بنکدار نیست بلکه صحبت از 250 هزار کارگر و تولیدکننده فعال مصنوعات طلا و جواهری است که میراث 7 هزار ساله این صنعت را به دوش می‌کشند که متاسفانه طی چند سال گذشته 4000 واحد تولیدی و صنفی ورشکسته و خانه‌نشین شده‌اند. ازاینرو به نمایندگی از بیش از 3 هزار نفر از دست‌اندرکاران صنعت طلا و جواهر ایران درخواست می‌شود که قبل از آنکه این هنر صنعت به‌طور کامل فروپاشی و نابود شود، به داد این صنعت برسید، از تولیدکنندگان این هنر صنعت حمایت کنید و مالیات بر ارزش افزوده طلا را از شمش خام طلا حذف کنید.

مالیات بر ارزش‌افزوده، صادرات طلا را متوقف ساخته است‌

‌عباد‌ا... محمدولی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر ایران

صنعت طلا قابلیت اشتغالزایی بالایی در کشور دارد و قطعا در بدنه دولت باید پتانسیل این صنعت دیده شود. درواقع باید بدانیم که مثلا صنعت طلا و جواهر در کجای اشتغال کشور قرار دارد؟ پاسخ دادن به چنین سوالاتی و توجه به گردش مالی یک صنعت می‌تواند راهکاری برای رشد اقتصاد کشور باشد اما متاسفانه به نظر می‌رسد که این توجه وجود ندارد. صنعت طلا در ایران هم در بحث اشتغال و هم در بحث گردش مالی، قابلیت توجه را دارد، این در حالیست که طبق گفته وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی  باید برای ایجاد هر شغل نزدیک به 300 میلیون تومان هزینه شود اما ما در صنف طلا ‌بدون صرف هزینه بالا می‌توانیم 500 هزار نیروی کار را در بخش ساخت جذب کنیم. گردش مالی صنعت طلا در دنیا را بسیار بالاست و امروز فعالیت صنف طلا و جواهر در کشور از استخراج گرفته تا تولید به‌صورت کامل در داخل کشور انجام می‌شود اما توجهی به رشد آن وجود ندارد، این در حالیست که گردش اقتصادی طلا و جواهر در دنیا بالغ‌بر 1400 میلیارد دلار است که بخش مهمی از آن در جواهر است اما مساله اینجاست که جایگاه ما در این گردش مالی کجاست؟ دولت طی 10 سال گذشته رکود و تحریم‌ها را به‌عنوان چالش پیش رو داشته است، از اینرو ما باید به دنبال یک جایگزین برای نفت کشور باشیم تا صرفا بر نفت تکیه نکنیم اما متاسفانه بی‌توجهی نسبت به صنایع باعث می‌شود که این جایگزین‌ها رشد پیدا نکنند. از سوی دیگر، طلا‌سازی تنها صنعتی است که از سالیان بسیار دور در ایران وجود داشته اما متاسفانه امروز از این صنعت تنها نمایش سکه‌ها و آثار باستانی در موزه‌های دنیا باقی‌مانده است، چراکه ما در این صنعت عقب‌مانده‌ایم و نتوانسته‌ایم جایگاهی در دنیا برای خودمان تعریف کنیم. لازم است که صنف طلا و صنایعی مانند آن را که می ‌‌توانند در اشتغال کشور نقش مهمی داشته باشند، دریابیم. یقینا دولت در صنعت طلا و جواهر قرار نیست هزینه کند، بلکه فعالیت در این عرصه نوعی سرمایه‌گذاری است که در آینده مزایای بسیار خوبی برای کشور به دنبال دارد. متاسفانه ما در سه سال گذشته یعنی از سال 92 تا امروز، هیچ صادراتی در حوزه طلا و جواهر به دلیل مالیات بر ارزش‌افزوده نداشته‌ایم. اجرای روند مالیات بر ارزش‌افزوده باعث توقف صادرات طلا و کاهش امکان رقابت این صنف شده است. یعنی به عبارت دیگر، مساله اجرای روش مالیات بر ارزش‌افزوده بوده که مورد انتقاد است. درواقع این روش سبب شده تولید و صادرات ما کاملا دچار رکود شود. امروز با توجه به مشکلات اقتصادی خرید طلا در کشور گران تمام می‌شود، همین امر نیز سبب شده که جایگزین‌هایی در جامعه ایجاد شود. این جایگزین‌ها در خانواده‌های متوسط رو به پایین بدلیجات است اما در خانواده‌های  متوسط رو به بالا خرید از کشورهای دیگر نظیر ترکیه و امارات انجام می شود، درواقع وقتی راهکار مناسبی برای یک صنعت ایجاد نشود، موقعیت برای قاچاق ایجاد می‌شود. متاسفانه مواد اولیه در داخل کشور ما بسیار گران است ؛ از اینرو  ما نیازمندیم موسسات مالی در تامین سرمایه در گردش حامی ما باشند. در این صورت ما می‌توانیم با استفاده از تکنولوژی روز دنیا قابلیت رقابت با برندهای خارجی را پیدا کنیم. ما متاسفانه در عرصه برندینگ فضای مناسبی نداریم زیرا دولت به‌جای تسهیل شرایط برای برندینگ سنگ‌اندازی‌هایی انجام می‌دهد که موجب دلسردی افراد می‌شود، ازاینرو ما در حوزه برندینگ با مشکلات بسیاری روبه‌رو هستیم.

مالیات بر ارزش افزوده طلا از اجرت ساخت دریافت شود نه کل کالا

سیدطاهر میرحسن‌زاده ، نماینده اتاق اصناف ایران در استان تهران،  شهرستان ملارد

اخذ مالیات بر ارزش افزوده در صنف طلا باید از اجرت ساخت یا سود کالا دریافت شود نه کل کالا. این کار هم به ضرر فروشنده و هم  مصرف‌کننده است. طلا یک کالای مصرفی نیست و تنها چیزی که هنگام فروش طلا از بین می‌رود، اجرت ساخت آن بوده و اصل کالا قابل خرید خواهد بود؛ بنابر این مالیات بر ارزش افزوده باید از اجرت ساخت محاسبه و اخذ شود چون دریافت مالیات ارزش افزوده به شیوه فعلی به زیان مصرف‌کننده است. از همان ابتدای شروع اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده این قانون با نقایص بسیار زیادی اجرایی شد که حاصل آن ضرر و زیان کسبه طلا فروش و مصرف‌کنندگان بود و دریافت ناصحیح مالیات بر ارزش افزوده باعث شده تا تعداد زیادی از کسبه را به ورطه تعطیلی بکشاند. سازمان امور مالیاتی نظرش راجع به قانون ارزش افزوده برای طلا، اخذ مالیات از کل فروش طلاست و اکنون مبلغ ۹ درصد مالیات ارزش افزوده از کل مصنوعات طلا دریافت می‌شود در حالی که نباید اینگونه باشد. طلا کالایی است که مجددا وارد چرخه شده و دوباره به محصول قابل عرضه به بازار تبدیل می‌شود. به‌عنوان مثال از یک کیلوگرم طلا که در مراحل مختلف ذوب و مجددا ساخته شود، چندین بار ارزش افزوده اخذ خواهد شد. اعضای صنف طلا و جواهر مخالف پرداخت مالیات نیستند اما معتقدند باید قانون درست و اصولی اجرا شود و شیوه نادرست دریافت مالیات بر ارزش افزوده طلا اصلاح شود. امسال از تعداد ۱۵۰ واحد صنفی فعال در شهرستان ملارد در مجموع ۶۵ واحد درخواست تمدید پروانه را ارسال کرده یا در حال ارسال درخواست هستند و بقیه به دلیل شرایط رکود و اعمال فشار مالیاتی تمایلی به ارسال درخواست تمدید ندارند. ما نیز مانند سایر اصناف و مردم منتظر بهبود شرایط اقتصادی کشور هستیم. این تنها دلیلی است که هنوز این صنف را رها نکرده‌ایم و از دولت انتظار داریم حمایت بیشتری از فعالان این صنف داشته باشد و طلا کالای سرمایه‌ای است و با اخذ نادرست مالیات بر ارزش افزوده نباید به سرمایه مردم ضرر وارد کرد.

گرفتن مالیات از اصل طلا، میل به خرید را در مردم کاهش داد

محمد کشتی‌آرای، رئیس اتحادیه طلا و جواهر

مالیات بر ارزش افزوده یک قانون موقتی و آزمایشی بود که در ۵ سال گذشته با اجرای آن مسائلی را در حوزه طلا به وجود آورد. از جمله باعث شد که صنعت طلای کشور با رکود روبه‌رو شود. این در حالیست که گرفتن مالیات از روی اصل طلا، میل به خرید طلا را در مردم کاهش داده به همین دلیل هم این قانون باید اصلاح شود. طلا یک کالای سرمایه‌ای است و قرار است به‌عنوان یک کالای خاص نرخ خاص درباره مالیات بر ارزش افزوده برای آن در نظر گرفته شود. قرار است قانون مالیات بر ارزش افزوده در جهت اصلاح حرکت کند و از روی اصل طلا دریافت نشود. درباره اصلاحات ذکر شده، کار کارشناسی انجام شده و دولت لایحه‌ای پیشنهاد داده که با تخفیف ویژه و با نرخ خاص روی طلا مالیات دریافت شود. قرار است نرخ 9 درصدی مالیات بر ارزش افزوده تعدیل و کاهش پیدا کند و در این باره هم دولت به این نتیجه رسیده و هم طلافروش‌ها چنین درخواستی داشتند. با اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده، طلافروش‌ها با یک رکود مضاعف روبه‌رو شدند و مردم تمایلی به خرید طلا ندارند. اگر کسی بخواهد چند دفعه طلا بخرد و آن را تعویض کند گرفتن مالیات بر ارزش افزوده بر این کالا باعث می‌شود اصل طلای فرد از بین برود یا به صفر نزدیک شود یا خود دولتمردان هم به این نتیجه رسیدند که این قانون باید با اصلاحاتی برای طلافروش‌ها اعمال شود.

لایحه این اصلاح به مجلس رفته و ما امیدواریم این اصلاحات صورت گرفته و همکاران ما با یک روحیه جدید بتوانند صنعت طلای کشور را به پیش ببرند.

سازمان امور مالیاتی مدعی است که طلا فروش‌ها این مالیات را نمی‌دهند. در این باره باید گفته شود ممکن است در اجرای هر قانون مشکلات و مسائلی وجود داشته باشد و متاسفانه در حال حاضر سازمان امور مالیاتی حرف خود را می‌زند و همکاران ما هم حرف خودشان را می‌زنند و باید روزی این مسائل شفاف شود. یکی از مسائلی که در اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده پیش‌بینی شده بحث شفافیت‌سازی در معاملات طلاست و طبیعتا نوعی شفاف‌سازی با اصلاحات صورت گرفته انجام خواهد شد. کلیه معاملات و دادوستدهای مالی باید در چارچوب قانون صورت بگیرد و با اجرای قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده این مسائل حل شده و بدبینی‌ها از بین می‌رود.



موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصاديآپارتمان حومه تهرانآپارتمان اقساطي
[ دو شنبه 11 بهمن 1395 ] [ 12:27 ] [ مصطفی ]
[ ]

خودرو و برنج در صدر اقلام وارداتی

خودرو و برنج در صدر اقلام وارداتی

بر مبنای آمار تجارت ۱۰ ماهه کشور، کالاهای اساسی از قبیل برنج و ذرت در کنار خودرو در صدر اقلام وارداتی به کشور قرار گرفته اند.

به گزارش افکارنیوز،  شامگاه روز گذشته آمار 10 ماه تجارت از سوی گمرک ایران منتشر شده است. بر این اساس ذرت دامی، لوبیا سویا، قطعات منفصله خودرو، وسایل نقلیه با حجم 1500 تا 2000cc؛ سایر وسایل نقلیه با موتور درونسوز و برنج سفید در صدر اقلام وارداتی قرار گرفته‌اند.

بر اساس این آمار، 5 قلم ابتدایی لیست به لحاظ وزن و ارزش  افزایش واردات را نسبت به مدت مشابه سال قبل تجربه کرده‌اند. این در حالی است که برنج وارداتی به لحاظ ارزش با 8درصد کاهش رو به رو شده است. گفتنی است بر اساس بخشنامه وزارت جهاد کشاورزی از مردادماه تا پایان دی ماه همزمان با فصل برداشت، واردات این کالا به کشور ممنوع بوده است.



موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ دو شنبه 11 بهمن 1395 ] [ 12:7 ] [ مصطفی ]
[ ]

سایت مسکن آی تک شهرک اندیشه

     به نام خداوند مهربان


با عرض سلام خدمت تمامي هموطنان ايراني

 

و درود و صلوات به روح شهداي والا مقام ميهن عزيزم

سايت مسکن آي تک با 15 سال سابقه کار فعال در شهرک انديشه در نظر دارد با در اختيار گذاشتن تجربه هاي خود در زمينه هاي خريد و فروش آپارتمان ،ويلايي،زمين و ... خريدي مطمئن و با بيشترين بازدهي را انجام دهيد.
براي مثال شما مي توانيد با 10 ميليون نقدينگي صاحب آپارتمان سنددار در شهرک انديشه شويد.
مشاور:شرح آپارتمان با نقدينگي 10 ميليون به شرح زير است
آپارتمان بين 40 تا 45 متر،تمامي طبقات موجود،تعداد واحدها از 9 واحد تا 24 واحد،انباري،پارکينگ مشاع و ... امکانات مناسب ديگر.
10ميليون نقد+50ميليون وام+15ميليون رهن مستاجر
لازم به ذکر است که تمامي واحدها شخصي ساز،سند به نام خريدار و در رهن بانک.
و تمامي مشاوره رايگان ميباشد.

آدرس دفتر:شهرک انديشه،فاز يک،بين ارغوان 13 و 14،مسکن بزرگ آي تک.
کد عضویت 640

با مديريت آقاي نادر شهبازي.

براي اطلاعات بيشتر تماس حاصل بفرماييد:

04 23 937 - 0912
179 38 20 - 0938
6 260 201 - 0990
673 14 655 - 021
مصطفي اردکاني

آدرس تلگرام :
Tehranmelk@

نشاني سايت:
www.maskan-itak.ir



موضوعات مرتبط: خبر مسکن اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهرانآپارتمان حومه تهرانآپارتمان اقساطی اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ دو شنبه 11 بهمن 1395 ] [ 11:58 ] [ مصطفی ]
[ ]

باران 150 میلیارد تومان خسارت زد

باران 150 میلیارد تومان خسارت زد
 

طبق برآوردهای اولیه بارندگی های هفته گذشته بیش از 150میلیارد تومان خسارت به بخش های مختلف در هرمزگان وارد کرد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، عباس شیرخانلو معاون امور اقتصادی استاندار هرمزگان گفت: این خسارت در شهرستان های جاسک، بشاگرد، سیریک، میناب، رودان و بندرعباس بوده است.

وی گفت: بیشتر این خسارت ها در بخش راه، کشاورزی، تاسیسات زیربنایی و شهری، منازل مسکونی، شبکه انتقال برق و شبکه تامین آب بوده است.

معاون امور اقتصادی استاندار هرمزگان افزود: پس از مشخص شدن میزان دقیق خسارت ها و اعلام به ستاد مدیریت بحران کشور، نحوه جبران خسارت ها و تصمیم های حمایتی در این زمینه گرفته می شود.

شیرخانلو افزود: در حال حاضر مشکلات قطع آب ، برق و ارتباط تلفنی در تمام مناطق سیل زده استان برطرف شده  و تردد در تمام راه های مواصلاتی بین شهری و روستایی استان برقرار است.

وی گفت: برآورد دقیق خسارت نیازمند بررسی دقیق خسارت ها در بخش های مختلف است که تا چند روز دیگر انجام می شود .



موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ دو شنبه 11 بهمن 1395 ] [ 10:57 ] [ مصطفی ]
[ ]

توقف صادرات طلا با اخذ مالیات بر ارزش افزوده

توقف صادرات طلا با اخذ مالیات بر ارزش افزوده

در نامه فعالان صنعت طلا و جواهر به رئیس‌جمهوری و همچنین رئیس مجلس آمده است: قانون آزمایشی مالیات بر ارزش افزوده پس از فراز و نشیب‌های بسیار، سرانجام در تیرماه 1387 توسط رئیس‌جمهوری وقت، دکتر احمدی‌نژاد برای اجرا به وزارت امور اقتصادی و دارایی ابلاغ شد، قانونی که پس از 8 سال موجب ورشکستگی بیش از 4 هزار واحد صنعتی و بیکاری مستقیم و غیرمستقیم 24 هزار نفر در کل کشور شده است.

به گزارش افکارنیوز،  این در حالیست که صنعتگران  صنف طلا و جواهر کشور با اخذ مالیات بر ارزش افزوده نه تنها مخالفتی ندارند، بلکه موافق هم هستند اما نه بر شمش خام طلا، بلکه بر اجرت کار ساخته شده، طبق ماده 3 همان قانون. متاسفانه این کار غیرکارشناسی در کشور به اجرا درآمد که متقابلا از طرف فعالان این حوزه با اعتراض و اعتصاب و حتی تعطیلی چند روزه مغازه‌داران نیز همراه شد اما راه به جایی نبرد و شد آنچه نباید می‌شد.

طلا کالایی سرمایه‌ای است و مالیات بر ارزش افزوده باید صرفا از اجرت مصنوعات طلا اخذ شود. مالیات بر ارزش افزوده همانطور که از اسم آن نیز پیداست، باید از ارزش افزوده یک کالا دریافت شود، نه از کل ارزش کالا. البته طلا کالا نیست چون میلیون‌ها بار به چرخه تولید باز می‌گردد. متاسفانه هم‌اکنون این مالیات 9 درصدی از کل ارزش طلا به‌علاوه اجرت و سود اخذ می‌شود که نیازمند بازبینی مجدد و صد البته مطالعات کارشناسانه است زیرا طلا فلزی است که بارها به چرخه تولید بر می‌گردد. بر این اساس اخذ مالیات بر ارزش افزوده از شمش خام طلا که هنوز ارزش افزوده‌ای ایجاد نکرده چه معنایی دارد؟ اما دریافت آن از اجرت طلای ساخته شده منطقی و صحیح به نظر می‌رسد زیرا طلای ساخته شده عملا ارزش افزوده‌ای ایجاد کرده است. یکی از عمده دلایل مخالفت صنعت و صنف طلا و جواهر با اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده، افزایش کاذب قیمت طلا برای خریداران و بی‌رونق شدن این بازار است. متاسفانه دولت و مسئولان مالیاتی کشور طلا را به‌عنوان کالایی لوکس در نظر گرفته‌اند که به مصرف نهایی می‌رسد اما در حقیقت طلا در کشور ما کالایی زینتی و سرمایه‌ای قلمداد می‌شود که از قابلیت نقدشوندگی بالایی هم برخوردار است. بر این اساس این کالای ارزشمند با هدف پس‌انداز از سوی مصرف‌کننده خریداری می‌شود تا در صورت نیاز به سرعت نقد شود، بنابراین هرگاه مصرف‌کننده به این نتیجه برسد که خرید مصنوعات طلا به دلیل ضرر و زیان بالا در هنگام فروش دیگر توجیه اقتصادی ندارد، سرمایه خود را به جای دیگر برده و به جای طلا از بدلیجات استفاده می‌کند.

در حال حاضر قیمت هر گرم طلای خام حدودا  115 هزار تومان است، هر گرم طلای ساخته شده در ویترین طلافروشان با احتساب میانگین اجرت ساخت 20 هزار تومان و 7 درصد سود طلافروش و 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده، افزون بر 158 هزار و 200 تومان می‌شود و بدون ارزش افزوده از اصل طلا 144 هزار و  450 تومان یعنی برای هر گرم طلا وزارت دارایی 13 هزار و 700 تومان برای مصرف‌کننده مالیات ارزش افزوده طلب می‌کند که برای خریدار مقدور نیست پرداخت کند و باید توجه داشت که سود سرمایه‌گذار در بخش خصوصی با تمام هزینه و فراز و فرود (سرقت، چک‌های برگشتی، سوخت و سوز مطالبات و...) فقط 7 درصد است یعنی هر گرم 9450 تومان است که کسبه قادر به دریافت این هم نیستند چه برسد به مالیات ارزش افزوده از اصل طلا که از مردم اخذ کنند. بدیهی است که خریدار با حداقل 35 درصد ضرر و زیان در زمان فروش رو به رو است. اعمال مالیات بر ارزش افزوده بر مصنوعات طلا موجب شده که بسیاری از مردم رغبتی برای سرمایه‌گذاری در این بازار نداشته باشند چرا که سرمایه‌گذاری در این بازار پر زرق و برق با ضرر و زیان بسیار بالایی همراه است که چندان منطقی به نظر نمی‌رسد. آن دسته از افرادی هم که طلا را به‌عنوان زینت در نظر می‌گرفتند، اکنون با واردات گسترده بدلیجات و قیمت بسیار پایین این مصنوعات نسبت به طلا، به سمت مصنوعات بدلی روی آورده‌اند. رونق بازار بدلیجات به معنی از بین رفتن سرمایه‌های کشور به نفع کشورهای صادرکننده این مصنوعات و بیکاری هنرمندان و جوانان شاغل در این صنعت است. اگر چه قیمت مصنوعات بدلی بسیار کمتر از طلاست اما مشکل زمانی بهتر درک می‌شود که بدانیم پولی که خریدار برای این مصنوعات بدلی هزینه می‌کند عملا از بین می‌رود در حالی که درباره طلا به این صورت نیست زیرا طلا از ارزش ذاتی برخوردار است و دوباره به چرخه تولید باز می‌گردد. در شرایطی که بازار از سال 92 با رکود اقتصادی شدیدی مواجه است، دریافت 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده از شمش خام و در کنار آن دریافت اجرت و 7 درصد سود از مشتریانی که طلا را به‌عنوان سپر تورمی در نظر می‌گیرند، شرایط را بسیار پیچیده کرده و عملا به رکود بیشتر و کسادی بازار دامن زده است.

ممکن است در نگاه نخست تعطیلی بخشی از این صنف به دلیل کسادی، چندان با اهمیت نباشد اما باید توجه داشت که وقتی صحبت از هنر صنعت طلا و جواهر کشور می‌شود، منظور فقط چند دکان طلا و جواهر فروشی ثروتمند و بنکدار نیست بلکه صحبت از 250 هزار کارگر و تولیدکننده فعال مصنوعات طلا و جواهری است که میراث 7 هزار ساله این صنعت را به دوش می‌کشند که متاسفانه طی چند سال گذشته 4000 واحد تولیدی و صنفی ورشکسته و خانه‌نشین شده‌اند. ازاینرو به نمایندگی از بیش از 3 هزار نفر از دست‌اندرکاران صنعت طلا و جواهر ایران درخواست می‌شود که قبل از آنکه این هنر صنعت به‌طور کامل فروپاشی و نابود شود، به داد این صنعت برسید، از تولیدکنندگان این هنر صنعت حمایت کنید و مالیات بر ارزش افزوده طلا را از شمش خام طلا حذف کنید.

مالیات بر ارزش‌افزوده، صادرات طلا را متوقف ساخته است‌

‌عباد‌ا... محمدولی، رئیس اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر ایران

صنعت طلا قابلیت اشتغالزایی بالایی در کشور دارد و قطعا در بدنه دولت باید پتانسیل این صنعت دیده شود. درواقع باید بدانیم که مثلا صنعت طلا و جواهر در کجای اشتغال کشور قرار دارد؟ پاسخ دادن به چنین سوالاتی و توجه به گردش مالی یک صنعت می‌تواند راهکاری برای رشد اقتصاد کشور باشد اما متاسفانه به نظر می‌رسد که این توجه وجود ندارد. صنعت طلا در ایران هم در بحث اشتغال و هم در بحث گردش مالی، قابلیت توجه را دارد، این در حالیست که طبق گفته وزیر تعاون ، کار و رفاه اجتماعی  باید برای ایجاد هر شغل نزدیک به 300 میلیون تومان هزینه شود اما ما در صنف طلا ‌بدون صرف هزینه بالا می‌توانیم 500 هزار نیروی کار را در بخش ساخت جذب کنیم. گردش مالی صنعت طلا در دنیا را بسیار بالاست و امروز فعالیت صنف طلا و جواهر در کشور از استخراج گرفته تا تولید به‌صورت کامل در داخل کشور انجام می‌شود اما توجهی به رشد آن وجود ندارد، این در حالیست که گردش اقتصادی طلا و جواهر در دنیا بالغ‌بر 1400 میلیارد دلار است که بخش مهمی از آن در جواهر است اما مساله اینجاست که جایگاه ما در این گردش مالی کجاست؟ دولت طی 10 سال گذشته رکود و تحریم‌ها را به‌عنوان چالش پیش رو داشته است، از اینرو ما باید به دنبال یک جایگزین برای نفت کشور باشیم تا صرفا بر نفت تکیه نکنیم اما متاسفانه بی‌توجهی نسبت به صنایع باعث می‌شود که این جایگزین‌ها رشد پیدا نکنند. از سوی دیگر، طلا‌سازی تنها صنعتی است که از سالیان بسیار دور در ایران وجود داشته اما متاسفانه امروز از این صنعت تنها نمایش سکه‌ها و آثار باستانی در موزه‌های دنیا باقی‌مانده است، چراکه ما در این صنعت عقب‌مانده‌ایم و نتوانسته‌ایم جایگاهی در دنیا برای خودمان تعریف کنیم. لازم است که صنف طلا و صنایعی مانند آن را که می ‌‌توانند در اشتغال کشور نقش مهمی داشته باشند، دریابیم. یقینا دولت در صنعت طلا و جواهر قرار نیست هزینه کند، بلکه فعالیت در این عرصه نوعی سرمایه‌گذاری است که در آینده مزایای بسیار خوبی برای کشور به دنبال دارد. متاسفانه ما در سه سال گذشته یعنی از سال 92 تا امروز، هیچ صادراتی در حوزه طلا و جواهر به دلیل مالیات بر ارزش‌افزوده نداشته‌ایم. اجرای روند مالیات بر ارزش‌افزوده باعث توقف صادرات طلا و کاهش امکان رقابت این صنف شده است. یعنی به عبارت دیگر، مساله اجرای روش مالیات بر ارزش‌افزوده بوده که مورد انتقاد است. درواقع این روش سبب شده تولید و صادرات ما کاملا دچار رکود شود. امروز با توجه به مشکلات اقتصادی خرید طلا در کشور گران تمام می‌شود، همین امر نیز سبب شده که جایگزین‌هایی در جامعه ایجاد شود. این جایگزین‌ها در خانواده‌های متوسط رو به پایین بدلیجات است اما در خانواده‌های  متوسط رو به بالا خرید از کشورهای دیگر نظیر ترکیه و امارات انجام می شود، درواقع وقتی راهکار مناسبی برای یک صنعت ایجاد نشود، موقعیت برای قاچاق ایجاد می‌شود. متاسفانه مواد اولیه در داخل کشور ما بسیار گران است ؛ از اینرو  ما نیازمندیم موسسات مالی در تامین سرمایه در گردش حامی ما باشند. در این صورت ما می‌توانیم با استفاده از تکنولوژی روز دنیا قابلیت رقابت با برندهای خارجی را پیدا کنیم. ما متاسفانه در عرصه برندینگ فضای مناسبی نداریم زیرا دولت به‌جای تسهیل شرایط برای برندینگ سنگ‌اندازی‌هایی انجام می‌دهد که موجب دلسردی افراد می‌شود، ازاینرو ما در حوزه برندینگ با مشکلات بسیاری روبه‌رو هستیم.

مالیات بر ارزش افزوده طلا از اجرت ساخت دریافت شود نه کل کالا

سیدطاهر میرحسن‌زاده ، نماینده اتاق اصناف ایران در استان تهران،  شهرستان ملارد

اخذ مالیات بر ارزش افزوده در صنف طلا باید از اجرت ساخت یا سود کالا دریافت شود نه کل کالا. این کار هم به ضرر فروشنده و هم  مصرف‌کننده است. طلا یک کالای مصرفی نیست و تنها چیزی که هنگام فروش طلا از بین می‌رود، اجرت ساخت آن بوده و اصل کالا قابل خرید خواهد بود؛ بنابر این مالیات بر ارزش افزوده باید از اجرت ساخت محاسبه و اخذ شود چون دریافت مالیات ارزش افزوده به شیوه فعلی به زیان مصرف‌کننده است. از همان ابتدای شروع اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده این قانون با نقایص بسیار زیادی اجرایی شد که حاصل آن ضرر و زیان کسبه طلا فروش و مصرف‌کنندگان بود و دریافت ناصحیح مالیات بر ارزش افزوده باعث شده تا تعداد زیادی از کسبه را به ورطه تعطیلی بکشاند. سازمان امور مالیاتی نظرش راجع به قانون ارزش افزوده برای طلا، اخذ مالیات از کل فروش طلاست و اکنون مبلغ ۹ درصد مالیات ارزش افزوده از کل مصنوعات طلا دریافت می‌شود در حالی که نباید اینگونه باشد. طلا کالایی است که مجددا وارد چرخه شده و دوباره به محصول قابل عرضه به بازار تبدیل می‌شود. به‌عنوان مثال از یک کیلوگرم طلا که در مراحل مختلف ذوب و مجددا ساخته شود، چندین بار ارزش افزوده اخذ خواهد شد. اعضای صنف طلا و جواهر مخالف پرداخت مالیات نیستند اما معتقدند باید قانون درست و اصولی اجرا شود و شیوه نادرست دریافت مالیات بر ارزش افزوده طلا اصلاح شود. امسال از تعداد ۱۵۰ واحد صنفی فعال در شهرستان ملارد در مجموع ۶۵ واحد درخواست تمدید پروانه را ارسال کرده یا در حال ارسال درخواست هستند و بقیه به دلیل شرایط رکود و اعمال فشار مالیاتی تمایلی به ارسال درخواست تمدید ندارند. ما نیز مانند سایر اصناف و مردم منتظر بهبود شرایط اقتصادی کشور هستیم. این تنها دلیلی است که هنوز این صنف را رها نکرده‌ایم و از دولت انتظار داریم حمایت بیشتری از فعالان این صنف داشته باشد و طلا کالای سرمایه‌ای است و با اخذ نادرست مالیات بر ارزش افزوده نباید به سرمایه مردم ضرر وارد کرد.

گرفتن مالیات از اصل طلا، میل به خرید را در مردم کاهش داد

محمد کشتی‌آرای، رئیس اتحادیه طلا و جواهر

مالیات بر ارزش افزوده یک قانون موقتی و آزمایشی بود که در ۵ سال گذشته با اجرای آن مسائلی را در حوزه طلا به وجود آورد. از جمله باعث شد که صنعت طلای کشور با رکود روبه‌رو شود. این در حالیست که گرفتن مالیات از روی اصل طلا، میل به خرید طلا را در مردم کاهش داده به همین دلیل هم این قانون باید اصلاح شود. طلا یک کالای سرمایه‌ای است و قرار است به‌عنوان یک کالای خاص نرخ خاص درباره مالیات بر ارزش افزوده برای آن در نظر گرفته شود. قرار است قانون مالیات بر ارزش افزوده در جهت اصلاح حرکت کند و از روی اصل طلا دریافت نشود. درباره اصلاحات ذکر شده، کار کارشناسی انجام شده و دولت لایحه‌ای پیشنهاد داده که با تخفیف ویژه و با نرخ خاص روی طلا مالیات دریافت شود. قرار است نرخ 9 درصدی مالیات بر ارزش افزوده تعدیل و کاهش پیدا کند و در این باره هم دولت به این نتیجه رسیده و هم طلافروش‌ها چنین درخواستی داشتند. با اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده، طلافروش‌ها با یک رکود مضاعف روبه‌رو شدند و مردم تمایلی به خرید طلا ندارند. اگر کسی بخواهد چند دفعه طلا بخرد و آن را تعویض کند گرفتن مالیات بر ارزش افزوده بر این کالا باعث می‌شود اصل طلای فرد از بین برود یا به صفر نزدیک شود یا خود دولتمردان هم به این نتیجه رسیدند که این قانون باید با اصلاحاتی برای طلافروش‌ها اعمال شود.

لایحه این اصلاح به مجلس رفته و ما امیدواریم این اصلاحات صورت گرفته و همکاران ما با یک روحیه جدید بتوانند صنعت طلای کشور را به پیش ببرند.

سازمان امور مالیاتی مدعی است که طلا فروش‌ها این مالیات را نمی‌دهند. در این باره باید گفته شود ممکن است در اجرای هر قانون مشکلات و مسائلی وجود داشته باشد و متاسفانه در حال حاضر سازمان امور مالیاتی حرف خود را می‌زند و همکاران ما هم حرف خودشان را می‌زنند و باید روزی این مسائل شفاف شود. یکی از مسائلی که در اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده پیش‌بینی شده بحث شفافیت‌سازی در معاملات طلاست و طبیعتا نوعی شفاف‌سازی با اصلاحات صورت گرفته انجام خواهد شد. کلیه معاملات و دادوستدهای مالی باید در چارچوب قانون صورت بگیرد و با اجرای قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده این مسائل حل شده و بدبینی‌ها از بین می‌رود.



موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ دو شنبه 11 بهمن 1395 ] [ 10:53 ] [ مصطفی ]
[ ]

درآمد 80 هزار میلیاردی حامل‌های انرژی به روایت نوبخت

هرچند وزیر اقتصاد درآمد هدفمندی یارانه‌ها را 31 هزار میلیارد تومان بیان کرده و معتقد است نباید در آن تردید کرد، اما نقل قولی از سخنگوی دولت این درآمدها را 80 هزار میلیارد تومان دانسته است.

به گزارش مشرق، روز گذشته علی طیب‌نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی بار دیگر درآمد هدفمندی یارانه‌ها را 31 هزار میلیارد تومان عنوان و تاکید می‌کند که با این حال سالانه حدود 42 هزار میلیارد تومان یارانه نقدی پرداخت می‌شود.

وی بدون اینکه به درآمد کسب شده از حامل‌های انرژی اشاره کند، در تایید اظهارات خود بیان می‌کند، به جای اینکه اصلاح قیمت حامل‌های انرژی به منابع دولت اضافه کند، 11 هزار میلیارد تومان از درآمد دولت هم در این زمینه هزینه می‌شود. 

موضوع غیرشفاف بودن درآمد هدفمندی یارانه‌ها از زمانی شروع شد که حاج بابایی رئیس کمیسیون تلفیق مجلس عنوان کرده بود، درآمد سال جاری هدفمندی یارانه‌ها 80 هزار میلیارد تومان است و معلوم نیست 38 هزار میلیارد تومان آن به خزانه واریز شده یا خیر. 

اما موضوع به اینجا ختم نشد و دولت در واکنش به آن بدون اینکه به واریزی‌های خزانه اشاره کند، تنها به ارائه گزارش نیم بند منابع و مصارف هدفمندی یارانه اشاره کرد و کل درآمد را حدود 32 هزار میلیارد تومان عنوان نمود.

ابهامات فراوان گزارش دولت نه تنها منجر به شفاف سازی نشد که بر تناقضات آن با اظهارات مسئولان افزود. در همین راستا زنگنه وزیر نفت در اظهارنظری عنوان می‌کند، همه این درآمدها به خزانه می‌رود و صحبت‌های حاجی بابایی را در نامه‌ای به رئیس مجلس توضیح داده‌ایم.

وی معتقد است: وزارت نفت از درآمد هدفمندی بی نصیب مانده است

نفع نبردن این وزارتخانه از درآمدهای هدفمندی درحالی مطرح می‌شود که طبق قانون و حتی در توضیحات گزارش سخنگوی دولت به رسانه‌ها بر سهم بردن وزارت نفت تاکید شده است.

وزیر نفت نه تنها در مورد ابهامات هدفمندی یارانه‌ها با اظهارات خود شفاف نکرده، بلکه به آن افزوده است. زیرا طبق مستندات قانونی دولت براساس ماده یک قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (2) 14.5 درصد از درآمد حامل‌ها در اختیار شرکت ملی نفت قرار می‌گیرد، همچنین این نقل قول‌ها تا جایی ادامه یافته که هر کدام از دستگاه‌ها و مسئولان رقمی را برای حامل‌های انرژی عنوان می‌کند.

بنابراین اظهارات کلی و پر ابهام وزیر نفت در این باره قابل هضم و تفسیر نیست و نمی‌توان گفت با چه نیتی بیان شده است. 

اظهارات متعدد و متفاوت از مسئولان دولتی راجع به درآمدهای و مصارف هدفمندی‌ یارانه‌ها جای تامل داشته و همچنان بر تناقضات وضعیت هدفمندی یارانه‌ها می‌افزاید.

با این حال وزیر اقتصاد نیز معتقد است: «تردید نکنید درآمد ما 31 هزار میلیارد تومان است».

اما علی رغم اظهارات وزیر اقتصاد که گفته بود تردید نکنید درآمد ما 31 هزار میلیارد تومان است، روز گذشته یک عضو کمیسیون تلفیق نه تردید را به یقین تبدیل می‌کند، بلکه اعلام می‌کند که درآمدها بیش از رقم ذکر شده توسط وزیر اقتصاد و سخنگوی دولت است.

هادی قوامی در اظهارنظری با اشاره به درآمدهای هدفمندی یارانه‌ها معتقد است، روز شنبه گذشته سخنگوی دولت در کمیسیون تلفیق بودجه در آمد حامل‌های انرژی را 85 هزار میلیارد تومان عنوان کرده است که حدود 32 هزار میلیارد تومان آن سهم هدفمندی یارانه‌ها و مابقی نیز سهم شرکت‌ها از جمله پالایش‌ و پخش و توانیر است.

این نماینده مجلس معتقد است، قانون هدفمندسازی یارانه‌ها به هدف اصابت نکرده و باید طبق برنامه ششم جدول منابع و مصارف و سهم شرکت‌ها شفاف و روشن باشد.

بر این اساس پیش‌تر برخی از نمایندگان عنوان کرده بودند که بالغ بر 90 هزار میلیارد تومان از منابع بودجه عمومی صرف پرداخت یارانه نقدی علاوه بر درآمدهای هدفمندی یارانه‌ها از سال 89 تا 95 در نظر گرفته شده است.

پیش‌تر مرکز پژوهش‌های مجلس، درآمد حامل‌های انرژی را بین 80-70 هزار میلیارد تومان برآورد کرده بود و پس از آن سخنگوی دولت این درآمدها را 50 هزار میلیارد تومان دانست.

چرا ماه گذشته دولت به جای بیان درآمد شفاف حامل‌های انرژی فقط منابع و مصارف هدفمندی را به شکل ناقص گزارش کرد؟ علت طفره رفتن نسبت به شفاف شدن این موضوع چیست؟

علت افزایش سهم درآمد شرکت‌ها از این محل چیست و چرا به تناسب آن سهم هدفمند ثابت مانده است؟ آیا این افزایش صرف توسعه و تجهیز زیرساخت‌ها، نوسازی تولید، توزیع و انتقال صورت گرفته است. 

عدم شفافیت در نحوه هزینه کرد مصارف هدفمندی یارانه‌ها می‌تواند در افزایش سهم درآمد شرکت‌ها و رویکرد سلیقه‌ای دخیل باشد که نهایتا منجر به محقق نشدن قانون شده و می‌شود.



موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ دو شنبه 11 بهمن 1395 ] [ 10:52 ] [ مصطفی ]
[ ]

وضعیت بانک‌های کشورهای خلیج فارس بحرانی شد

وضعیت بانک‌های کشورهای خلیج فارس بحرانی شد

 
شورای همکاری خلیج فارس

موسسه بی ام آی در گزارشی اعلام کرد، بانک های کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس ممکن است از افزایش انتشار اوراق قرضه دولتی و گشایش بازار ایران منتفع شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری گالف تایمز، موسسه بی ام آی، که زیر مجموعه موسسه اعتبارسنجی فیچ است در گزارش خود آورده است: «در حالی که به دلیل مجموعه ای از عوامل از جمله کاهش ذخایر دولت ها، کاهش هزینه های سرمایه گذاری در پروژه های مختلف و کاهش نقدینگی، بخش بانکی شورای همکاری خلیج فارس با شدیدترین چالش های پیش رو از زمان بحران مالی جهانی مواجه است.»
این موسسه مجموع افزایش اعتبار کشورهای عضو این شورا را در سال جاری میلادی 5.5 درصد پیش بینی کرده که «به میزان قابل توجهی» کمتر از رشد 11.4 درصدی در طی سال های 2011 تا 2015 است. موسسه بی ام آی در گزارش خود گفته که «این رود رشد پایین اعتبار بانک های مذکور در طی 5 سال آینده تدوام خواهد داشت.»
موسسه بی ام آی از جمله چشم اندازهای مثبت پیش روی بانک های کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس به ایران اشاره کرده و آورده است، لغو اکثر تحریم های ایران، احتمالا هیجان انگیزترین فرصت فرامرزی را برای بانک های این منطقه در طی سال های پیش رو فراهم خواهد ساخت، هرچند که این فرصت عمدتا به کشورهای امارات، عمان و قطر محدود خواهد بود.
در گزارش بی ام آی آمده است: «در حالی که بخش بانکی ایران پتانسیل قابل توجهی را برای کشورهای حاشیه خلیج فارس که با اشباع بازارهای داخلی شان مواجه هستند، به شمار می رود، اما محدودیت های قابل توجهی نیز در این بازار وجود دارد.» این موسسه میزان وام های بازپرداخت نشده در سیستم بانکی ایران را که به صورت رسمی 14 درصد اعلام شده، نزدیک به یک چهارم کل وام های اعطایی در ایران اعلام می کند.



موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ دو شنبه 11 بهمن 1395 ] [ 10:51 ] [ مصطفی ]
[ ]

واکنش وزارت صنعت به خبر کاهش تعرفه واردات لوازم خانگی ترکیه‌ای

وزارت صنعت در واکنش به انتشار اخبار تسنیم مبنی بر دلایل کاهش وارادات لوازم خانگی ترکیه‌ای به ایران، کاهش تعرفه ۲۳ قلم کالای ترکیه را تصمیم دو سال پیش دانست که امسال اجرا شد.

به گزارش مشرق، وزارت صنعت، معدن و تجارت به دنبال انتشار خبرهایی با عناوین «تصمیمات ضد تولید دولت یک به یک از راه می‌رسد/ بازار لوازم خانگی ایران دو دستی تقدیم ترک‌ها شد» و « ضربه بزرگ دولت به لوازم خانگی ایرانی با یک تصمیم غلط/منتظر تعطیل شدن تولید باشید» و « جولان ترک‌ها در بازار ایران/ دولت از تجربه شکست سه سال پیش درس نگرفت؟» به ارائه توضیحاتی پرداخته است.

براساس توضیحات وزارت صنعت، معدن و تجارت، هیچ گونه توافق جدیدی مبنی بر کاهش تعرفه کالاهای ورودی از مبدا ترکیه به جمهوری اسلامی ایران در سال جاری صورت نگرفته است.

همچنین جمهوری اسلامی ایران صرفاً در سال 92 موافقنامه تعرفه ترجیحی با ترکیه امضاء کرده که از دی ماه 93 اجرایی شده است. در چارچوب این موافقت نامه هر چند کاهش تعرفه های طرف ترکیه ای برای کالاهای ایرانی به صورت یک جا و در آغاز دوره اجراء( دی ماه 93) عملیاتی شده اما کاهش تعدادی از اقلام توسط ایران به صورت تدریجی بوده است که بخشی از این کاهش در 23 قلم در آغاز سال میلادی جاری صورت گرفته است که میزان این کاهش ها در اقلام 23 گانه فوق 10 درصد است.

توضیحات وزارت صنعت در حالی است که هنوز دلایل اتخاذ این تصمیم و راهکارهای جلوگیری از اثرات مخرب آن بر تولید داخل اعلام نشده است.



موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ دو شنبه 11 بهمن 1395 ] [ 10:50 ] [ مصطفی ]
[ ]

نقل و انتقال خودرو باید در دفاتر ثبت اسناد انجام شود

نقل و انتقال خودرو باید در دفاتر ثبت اسناد انجام شود

 
 
سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس شورای اسلامی گفت که طبق نظر تفسیری این کمیسیون نقل و انتقال خودرو باید در دفاتر اسناد رسمی ثبت شود.
  

بهرام پارسایی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: کمیسیون اصل نود در جلسه روز(یکشنبه) اختلاف نظر بین نیروی انتظامی و سردفتران را مورد بررسی قرار داد که آیا نقل و انتقال خودرو باید در دفاتر اسناد رسمی انجام شود یا نیروی انتظامی؟

وی افزود:‌ در جلسه امروز پس از اظهارات نمایندگان نیروی انتظامی و سردفتران و  نمایندگان موافق و مخالف نظر تفسیری کمیسیون مراجعه به دفاتر اسناد رسمی برای ثبت انتقال خودرو باید الزامی شود .

نماینده مردم شیراز در مجلس اضافه کرد: نکته‌ای که نیروی انتظامی پیش از این عنوان می کرد این بود که دغدغه مردم افزایش هزینه ثبت نقل و انتقال خودرو است در حالی که ثبت آن چه در نیروی انتظامی چه در دفاتر اسناد انجام شود باید مالیات پرداخت شود و این مصوبه کمیسیون به معنی افزایش هزینه نقل و انتقال نیست.

پارسایی در پایان گفت:‌ در صورتی که هزینه نقل و انتقال خودرو  زیاد است این موضوع باید از طریق اصلاح قانون مالیات مورد تجدیدنظر قرار گیرد.



موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ دو شنبه 11 بهمن 1395 ] [ 10:30 ] [ مصطفی ]
[ ]

خبر خوش به دریافت‌کنندگان تسهیلات بانکی

خبر خوش به دریافت‌کنندگان تسهیلات بانکی

 
 
رئیس سازمان امور مالیاتی گفت: از این‌ پس اشخاص حقیقی متقاضی تسهیلات بانکی تا مبلغ ۱۰۰میلیون تومان و اشخاص حقوقی متقاضی تا مبلغ ۳۰۰میلیون تومان، نیازی به دریافت گواهی‌های مالیاتی ندارند.
  

به‌گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سازمان امور مالیاتی، سیدکامل تقوی‌نژاد با اشاره به اینکه بر اساس تبصره یک ماده ۱۸۶ قانون مالیات‌های مستقیم، بانک‌ها به منظور پرداخت هرگونه تسهیلات بانکی باید از سازمان امور مالیاتی کشور استعلام بگیرند، گفت: سازمان امور مالیاتی فقط برای آن دسته از مودیانی که بدهی مالیاتی نداشته باشند، گواهی صادر می‌کند.

وی با اشاره به اینکه سازمان امور مالیاتی با هدف حمایت از تولیدکنندگان و تسهیل فضای کسب‌ و ‌کار میزان تسهیلات دریافتی که نیازی به دریافت گواهی مالیاتی ندارد را افزایش داده است، افزود: طبق توافق صورت گرفته با با بانک مرکزی از این ‌پس، اشخاص حقیقی متقاضی هرگونه تسهیلات بانکی تا مبلغ ۱۰۰میلیون تومان و اشخاص حقوقی متقاضی تسهیلات بانکی تا مبلغ ۳۰۰میلیون تومان (ظرف مدت یک سال)، ملزم به دریافت گواهی‌های مالیاتی نیست.

رئیس‌کل سازمان امور مالیاتی کشور تاکیدکرد: پیش از این اشخاص حقیقی متقاضی تسهیلات بانکی تا مبلغ ۵۰میلیون تومان و اشخاص حقوقی متقاضی تا مبلغ ۱۵۰میلیون تومان ملزم به دریافت گواهی نبودند.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی همچنین بابیان اینکه به‌منظور رضایتمندی مودیان زمان صدور گواهی ماده ۱۸۶ بسیار کاهش یافته‌است، گفت: هم‌اکنون تبادل اطلاعات مربوط به صدور این گواهی از طریق سامانه‌های الکترونیکی بین بانک‌ها و سازمان امور مالیاتی انجام می‌شود و ادارات امور مالیاتی موظفند ظرف ۱۵ روز نسبت به ارسال پاسخ اقدام کنند.

وی با این توضیح که طبق آخرین آمار در سه‌ماهه فصل پاییز ادارات امور مالیاتی سراسر کشور به‌طور میانگین ظرف مدت ۴ روز به حدود ۱۰۰ درصد استعلام‌های مربوط پاسخ داده‌اند، افزود: ما درصدد هستیم این مدت را همچنان کاهش دهیم.

تقوی‌نژاد با اشاره به اینکه تاکید سازمان امور مالیاتی کشور الکترونیکی کردن و کوتاه نمودن تمامی فرآیندهای مالیاتی است، خاطرنشان کرد: مکانیزه شدن این فرآیند که باهدف تکریم ارباب‌رجوع و افزایش رضایتمندی مودیان صورت گرفته است سبب کاهش ترددهای غیرضروری، کاهش هزینه‌ها، پیشگیری از جعل گواهی مالیاتی شده است.



موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ دو شنبه 11 بهمن 1395 ] [ 10:14 ] [ مصطفی ]
[ ]

نرخ ارز ( به روز شده در تاریخ پنج شنبه 1395/10/30 )

قیمت طلاقیمت زندهتغییر?کمترین?بیشترین?زمان 
انس طلا 1,202.70 (0.07%) 0.90 1,198.60 1,206.50 ۹:۴۰  
مثقال طلا 4,990,000 (0%) 0 4,984,000 5,004,000 ۲۹ دی  
گرم طلای ۱۸ 1,150,860 (0%) 0 1,149,480 1,154,090 ۲۹ دی  
گرم طلای ۲۴ 1,534,100 (0%) 0 1,532,260 1,538,410 ۲۹ دی  
انس نقره 17.06 (0.35%) 0.06 17.00 17.17 ۹:۴۲  
انس پلاتین 964.00 (0.1%) 1.00 960.00 967.00 ۹:۴۲  
انس پالادیوم 751.00 (0%) 0 748.00 752.00 ۹:۱۰  

قیمت سکهقیمت زندهتغییر?کمترین?بیشترین?ارزش طلا?زمان 
بهار آزادی 11,550,000 (0%) 0 11,550,000 11,550,000 10,823,183 ۲۷ دی  
امامی 11,847,000 (0%) 0 11,812,000 11,872,000 10,823,183 ۲۹ دی  
نیم 6,000,000 (0%) 0 6,000,000 6,030,000 5,415,927 ۲۹ دی  
ربع 3,180,000 (0%) 0 3,180,000 3,200,000 2,712,963 ۲۹ دی  
گرمی 2,040,000 (0%) 0 2,040,000 2,050,000 1,339,544 ۲۹ دی  
 
نرخ سکه آتیقیمتتغییر?کمترینبیشترینزمان 
آتی اسفند 12,205,000 (0%) 0 12,175,000 12,245,000 ۲۹ دی  
آتی اردیبهشت 12,600,000 (0%) 0 12,565,000 12,620,000 ۲۹ دی  
آتی تیر 12,975,000 (0%) 0 12,950,000 13,005,000 ۲۹ دی  
آتی شهریور 13,290,000 (0%) 0 13,260,000 13,340,000 ۲۹ دی  
آتی آبان 13,615,000 (0%) 0 13,580,000 13,690,000 ۲۹ دی


موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ پنج شنبه 30 دی 1395 ] [ 9:36 ] [ مصطفی ]
[ ]

مسکن گارن شد+جدول قیمت

تازه‌ترین گزارش مرکز آمار ایران، از افزایش 6 درصدی قیمت فروش یک مترمربع زیربنای مسکونی در تابستان امسال حکایت دارد.
مسکن1 مسکن گران شد +جدول
به این مطلب امتیاز دهید
100% 0%

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز،  تازه‌ترین گزارش مرکز آمار ایران نشان می‌دهد که متوسط قیمت فروش هر مترمربع زمین یا زمین ساختمان مسكونی كلنگی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملكی در شهر تهران 4 میلیون و 541 هزار و 600 تومان با میانگین مساحت 277 مترمربع بوده است كه نسبت به فصل قبل 0.2 درصد کاهش و نسبت به فصل مشابه سال قبل 3.3 درصد افزایش داشته‌ است.

 

همچنین تعداد معاملات فروش زمین یا زمین ساختمان مسكونی كلنگی انجام شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملكی در شهر تهران نسبت به فصل قبل 21.1 درصد افزایش و نسبت به فصل مشابه سال قبل 5.3 درصد کاهش داشته است.

 

 

 

 

همچنین بنا به این گزارش، متوسط قیمت فروش هر مترمربع زیربنای مسكونی معامله شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملكی در شهر تهران 4 میلیون و 272 هزار و 500 تومان با میانگین مساحت 88 مترمربع و متوسط عمر بنای 9سال بوده است كه نسبت به فصل قبل 0.8 درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل 6 درصد افزایش داشته است. همچنین تعداد معاملات فروش زیربنای مسكونی انجام شده از طریق بنگاه‌های معاملات ملكی در شهر تهران نسبت به فصل قبل 24.9 درصد و نسبت به فصل مشابه سال قبل 22 درصد افزایش داشته است.

 

 



موضوعات مرتبط: خبر مسکن اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ پنج شنبه 23 دی 1395 ] [ 12:22 ] [ مصطفی ]
[ ]

صادرات بالاتر از واردات قرار گرفت

 

 
 
بررسی روند ۱۰ ساله تجارت مابین ایران و آذربایجان نشان می‌دهد که طی مدت مذکور همواره صادرات از ایران به این کشور بیش از واردات بوده و در نتیجه تراز تجاری به نفع ایران رقم خورده است.
  

طی ۱۰ سال گذشته و در بازه زمانی مابین سال‌های ۱۳۸۴ الی ۱۳۹۴ همواره صادرات ایران به آذربایجان بیش از واردات بوده و به همین دلیل نیز تراز تجاری به نفع ایران رقم خورده است که با بروز اثرات تحریم در سال‌های پایانی شاهد کاهش شدید صادرات هستیم.به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از ایسنا، هر چند واردات در برابر صادرات به این کشور به هیچ وجه قابل قیاس نیست، اما مقایسه قیمت متوسط صادرات و واردات گویای ارزش محصولات وارداتی در برابر محصولات صادراتی است.

علاوه بر این طی ۱۰ ساله گذشته علی‌رغم افزایش صادرات شاهد روند نزولی قیمت متوسط صادرات در نتیجه تغییر ترکیب کالاهای صادراتی از قبیل پوشاک و کفش با ارزش افزوده بالا در سال‌های ابتدایی به مواد اولیه‌ای چون سیمان، سیب‌زمینی، قیر و غیره هستیم.

همچنین بررسی تغییرات ارزش واردات آذربایجان از کل جهان در ۱۰ سال گذشته، نشانگر روند کم‌نوسان و صعودی تا سال ۲۰۱۳ و کاهش محدود در دو سال آخر است که تا حدی کاهش واردات از ایران را توجیه می‌کند، هرچند شدت کاهش واردات از ایران اثرگذاری عوامل غیراقتصادی بر این امر را متحمل می‌سازد.

ارزش صادرات ایران به آذربایجان در سال ۱۳۸۴ برابر ۳۳۱ میلیون دلار، در سال ۱۳۸۵ برابر ۳۲۳ میلیون دلار، در سال ۱۳۸۶ برابر ۳۵۰ میلیون دلار، در سال ۱۳۸۷ برابر ۳۶۹ میلیون دلار، در سال ۱۳۸۸ برابر ۳۷۲ میلیون دلار، در سال ۱۳۸۹ برابر ۳۷۵ میلیون دلار، در سال ۱۳۹۰ برابر ۴۶۵ میلیون دلار، در سال ۱۳۹۱ برابر ۴۹۳ میلیون دلار، در سال ۱۳۹۲ برابر ۴۶۵ میلیون دلار، در سال ۱۳۹۳ برابر ۴۲۰ میلیون دلار و در سال ۱۳۹۴ برابر ۲۳۳ میلیون دلار بوده است.

همچنین ارزش واردات از این کشور به ترتیب در سال‌های ۱۳۸۴ برابر ۱۶۴ میلیون دلار، در سال ۱۳۸۵ برابر ۲۸۲ میلیون دلار، در سال ۱۳۸۶ برابر ۳۲۲ میلیون دلار، در سال ۱۳۸۷ برابر ۲۴۰ میلیون دلار، در سال ۱۳۸۸ برابر ۱۷۲ میلیون دلار، در سال ۱۳۸۹ برابر ۱۱۱ میلیون دلار، در سال ۱۳۹۰ برابر ۳۷ میلیون دلار، در سال ۱۳۹۱ برابر ۴۵ میلیون دلار، در سال ۱۳۹۲ برابر ۳۱ میلیون دلار، در سال ۱۳۹۳ برابر ۲۲ میلیون دلار و در سال ۱۳۹۴ برابر ۳۲ میلیون دلار بوده است.

علاوه بر این تراز تجاری در سال ۱۳۸۴ برابر ۱۶۷ میلیون دلار، در سال ۱۳۸۵ برابر ۴۱ میلیون دلار، در سال ۱۳۸۶ برابر ۲۸ میلیون دلار، در سال ۱۳۸۷ برابر ۱۲۹ میلیون دلار، در سال ۱۳۸۸ برابر ۲۰۰ میلیون دلار، در سال ۱۳۸۹ برابر ۲۶۴ میلیون دلار، در سال ۱۳۹۰ برابر ۴۲۸ میلیون دلار، در سال ۱۳۹۱ برابر ۴۴۸ میلیون دلار، در سال ۱۳۹۲ برابر ۴۳۴ میلیون دلار، در سال ۱۳۹۳ برابر ۳۹۸ میلیون دلار و در سال ۱۳۹۴ برابر ۲۰۱ میلیون دلار بوده است.

همچنین رشد وضعیت تجاری ایران و آذربایجان در سال ۱۳۸۵ منفی دو درصد، در سال ۱۳۸۶ برابر هشت درصد، ۱۳۸۷ برابر پنج درصد، در سال ۱۳۸۸ برابر یک درصد، در سال ۱۳۸۹ برابر یک درصد، ۱۳۹۰ برابر ۲۴ درصد، در سال ۱۳۹۱، شش درصد، در سال ۱۳۹۲ منفی شش درصد، در سال ۱۳۹۳ منفی ۱۰ درصد و در سال ۱۳۹۴ منفی ۴۴ درصد بوده است.



موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ چهار شنبه 22 دی 1395 ] [ 9:52 ] [ مصطفی ]
[ ]

ذخایر نفتی عربستان سعودی باعث افزایش بهای نفت شد

انتشار گزارش‌هایی در خصوص کاهش ذخایر نفتی عربستان سعودی باعث افزایش بهای طلای سیاه شد.

به گزارش افکارنیوز،  به دنبال انتشار گزارشهایی در خصوص کاهش ذخایر نفتی عربستان سعودی، بهای طلای سیاه امروز (چهارشنبه) با افزایش همراه بود. این درحالیست که به دلیل نبود اطلاعات دقیق تر از این مسئله و همینطور بخاطر احتمال افزایش ذخایر نفتی دیگر تولیدکنندگان نفت، بهای طلای سیاه فقط اندکی افزایش یافت.

 

بهای نفت خام برنت با 11 سنت افزایش به 53 دلار و 75 سنت در هر بشکه رسید. بهای نفت وست تگزاس اینترمیدیت با 15 سنت، افزایش 50 دلار و 97 سنت به ازای هر بشکه معامله شد.

 

کارشناسان حوزه نفت اعلام کردند افزایش بهای طلای سیاه بخاطر این رخ داده است که عربستان سعودی، بزرگترین تولیدکننده نفت اوپک، به برخی مشتریان آسیایی خود گفته است قصد دارد از حجم ذخایر نفتی خود در ماه فوریه بکاهد. این درحالیست که تاکنون گزارش جامعی درباره این مسئله منتشر نشده است.

 

"اداره اطلاعات انرژی آمریکا" روز گذشته اعلام کرد تولید نفت خام آمریکا در سال 2017 با افزایش روزانه 110 هزار بشکه نفت، به 9 میلیون بشکه در روز خواهد رسید. همچنین ممکن است برخی از اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) به تعهدات خود مبنی بر کاهش سطح تولید پایبند نباشند. عراق، دومین تولیدکننده بزرگ اوپک قصد دارد صادرات نفت خام خود را در ماه فوریه (ماه آینده میلادی) افزایش دهد.


موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ چهار شنبه 22 دی 1395 ] [ 9:49 ] [ مصطفی ]
[ ]

نرخ ارز ( به روز شده در تاریخ یکشنبه 1395/10/19 )

  • بورس 78,833 7 (0.01%)
  • انس طلا 1,173.20 0 (0%)
  • مثقال طلا 4,963,000 1,000 (0.02%)
  • طلا ۱۸ 1,144,630 230 (0.02%)
  • سکه 11,839,000 48,000 (0.41%)
  • دلار 39,490 10 (0.03%)
  • یورو 42,750 40 (0.09%)
  • نفت سبک 53.72 0 (0%)
  • نفت برنت 56.79 0 (0%)
قیمت طلاقیمت زندهتغییر?کمترین?بیشترین?زمان 
انس طلا 1,173.20 (0%) 0 1,172.10 1,173.70 ۱۸ دی  
مثقال طلا 4,963,000 (0.02%) 1,000 4,956,000 4,972,000 ۱۴:۳۷  
گرم طلای ۱۸ 1,144,630 (0.02%) 230 1,143,020 1,146,710 ۱۴:۳۷  
گرم طلای ۲۴ 1,525,800 (0.02%) 310 1,523,650 1,528,570 ۱۴:۳۷  
انس نقره 16.54 (0%) 0 16.51 16.56 ۱۸ دی  
انس پلاتین 971.00 (0%) 0 970.00 972.00 ۱۸ دی  
انس پالادیوم 759.00 (0%) 0 758.00 761.00 ۱۸ دی  
قیمت سکهقیمت زندهتغییر?کمترین?بیشترین?ارزش طلا?زمان 
بهار آزادی 11,600,000 (0.87%) 100,000 11,600,000 11,600,000 10,916,918 ۱۳:۰۸  
امامی 11,839,000 (0.41%) 48,000 11,800,000 11,945,000 10,916,918 ۱۴:۳۷  
نیم 6,070,000 (0%) 0 6,070,000 6,100,000 5,462,788 ۱۴:۲۳  
ربع 3,210,000 (0.31%) 10,000 3,210,000 3,210,000 2,736,394 ۱۲:۴۸  
گرمی 2,050,000 (0%) 0 2,050,000 2,050,000 1,351,069 ۱۸ دی  
 
نرخ سکه آتیقیمتتغییر?کمترینبیشترینزمان 
آتی دی 11,850,000 (0.04%) 5,000 11,810,000 11,960,000 ۱۴:۳۶  
آتی اسفند 12,190,000 (0.12%) 15,000 12,150,000 12,300,000 ۱۴:۳۶  
آتی اردیبهشت 12,555,000 (0.04%) 5,000 12,510,000 12,715,000 ۱۴:۲۸  
آتی تیر 12,915,000 (0.04%) 5,000 12,840,000 13,150,000 ۱۴:۳۵  
آتی شهریور 13,105,000 (0.04%) 5,000 13,040,000 13,365,000 ۱۴:۳۵  
  • انس طلا به دلار

  • دلار به تومان

  • سکه به تومان

نفت و انرژیقیمت به دلارتغییر?کمترینبیشترینزمان 
نفت سبک 53.72 (0%) 0 53.64 53.78 ۱۸ دی  
نفت برنت 56.79 (0%) 0 56.78 56.94 ۱۸ دی  
نفت اپک 52.71 (0.8%) 0.42 52.71 52.71 ۱۰:۳۳  
بنزین (گالن) 1.63 (0%) 0 1.62 1.63 ۱۸ دی  
گاز طبیعی 3.26 (0%) 0 3.26 3.28 ۱۸ دی  
گازوئیل 493.88 (0%) 0 493.88 494.63 ۱۸ دی  
آرشیو زمانی نرخ ها
 
نتیجه
مبدل مقیاس ها
مقدار واحد مبدا واحد مقصد نتیجه محاسبه
 
 
نسبت قیمت طلا?نقرهپلاتینپالادیومداو جونزنفت خامXAUHUIS&P 500
طلا 71.30 1.21 1.55 0.06 21.83 13.74 5.96 0.51
بورس تهرانارزشتغییر
شاخص كل 78,833 7
شاخص كل (هم وزن) 15325.3 0.04
شاخص كل فرابورس 835.3 0
بازار اول فرابورس 158 0
بازار دوم فرابورس 402.3 0.39
شاخص بازار اول 56014.5 0.05
بورس تهرانارزشتغییر
شاخص بازار دوم 167450 0
شاخص 30 شركت بزرگ 3227 0.04
شاخص 50 شركت برتر 3120.3 0.03
شاخص قیمت 50 شركت 155023.4 0.01
شاخص قیمت (هم وزن) 12189.5 0.04
شاخص قیمت(وزنی-ارزشی) 27736.2 0.03


موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ یک شنبه 19 دی 1395 ] [ 14:38 ] [ مصطفی ]
[ ]

پاسخ تویوتا به تهدیدهای ترامپ

پاسخ تویوتا به تهدیدهای ترامپ

 
 
شرکت خودروسازی تویوتا در پاسخ به تازه ترین توئیت تهدید آمیز دونالد ترامپ رئیس جمهور آینده آمریکا درباره ساخت کارخانه تولید خودرو در «گوان جوائو» مکزیک، با انتشار بیانیه ای نسبت به سخنان وی واکنش نشان داد.
  

ترامپ تهدید کرده است که اگر تویوتا به غیر از آمریکا در مکزیک کارخانه تولید خودرو ایجاد کند با تعرفه مرزی سنگینی روبرو خواهد شد.

به گزارش ایرنا، همزمان ژاپن اعلام کرده است که این تازه ترین برخورد تهدید آمیز آمریکا با ژاپن پس از فراز و نشیب هایی است که در روابط دو کشور با روی کار آمدن ترامپ شکل گرفته است.

اگرچه ترامپ از ناحیه ای به نام «باجا» در توییت خود یاد کرده اما تویوتا خاطر نشان کرده است که مقصود ترامپ منطقه «گوان جوائو» است.

ترامپ به ساخت خودرو تویوتا کورولا در مکزیک اشاره کرده و آورده است، در صورت انجام این کار مالیات سنگین مرزی برای تویوتا در نظر گرفته خواهد شد.

ترامپ پیشتر نیز شرکت های فورد و جنرال موتورز را مورد تهدید قرار داده و به فورد هشدار داده است به دلیل تولید خودروهای کوچک در مکزیک با ۳۵ درصد تعرفه روبرو خواهد شد.

تویوتا نزدیک به دو سال قبل از ساخت چنین کارخانه ای در مکزیک خبر داده بود و روزنامه ژاپن تودی امروز جمعه گزارش کرده که این کار می تواند باعث ایجاد دو هزار فرصت شغلی شود.

کار تولید کورولا در مکزیک بر اساس این گزارش از سال ۲۰۱۹ میلادی آغاز می شود و دیگر چنین مدلی در اونتاریو آمریکا تولید نمی شود و بجای آن مدل های دیگری در آمریکا تولید خواهد شد.

شرکت خودروسازی تویوتا در بیانیه امروز خود که روزنامه ژاپن تودی آن را منتشر کرده، تلویحا تهدید ترامپ را رد کرده و آورده است که تولید در مکزیک ارتباطی با تولید در آمریکا ندارد و به دلیل کارخانه جدید در مکزیک تولید در آمریکا کاهش نخواهد یافت.

تویوتا افزوده است: ۲۱ میلیارد و ۹۰۰ میلیون دلار در آمریکا و برای ساخت ۱۰ کارخانه تولید خودرو سرمایه گذاری کرده است و ۱۳۶ هزار نیرو و یکهزار و ۵۰۰ معامله گر دارد.

«آکیو تویودا» رئیس تویوتا گفته است که ما فعلا برنامه ای برای انتقال کارخانه نداریم و منتظریم ببینیم دولت ترامپ چه فرصت هایی برای این شرکت ایجاد می کند.

در پی تهدید ترامپ ارزش سهام تویوتا در بازار بورس ژاپن سه درصد کاهش یافت و این کاهش در سایر شرکت های خودروساز ژاپنی نیز مشاهده شد.

خودروسازی فورد هم اعلام کرده که با توجه به شرایط شکل گرفته و تهدیدهای ترامپ برنامه ساخت کارخانه تولید خودروهای کوچک در مکزیک را لغو می کند و بجای آن یک میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار را در آمریکا سرمایه گذاری خواهد کرد.



موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ شنبه 18 دی 1395 ] [ 16:7 ] [ مصطفی ]
[ ]

خودروهای عرضه شده با مدل ۹۶ + جدول قیمت

 
همه ساله از دو تا سه ماه قبل از شروع سال میلادی ، خودروهای مدل آن سال به بازار عرضه می شوند.
خودرو1 خودروهای عرضه شده با مدل ۹۶ + جدول قیمت
به این مطلب امتیاز دهید
100% 0%

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز، امسال در ایران هم ساز و کاری فراهم شده تا برخی خودروها با فاصله زودتر و به عنوان مدل ۹۶ عرضه شوند.

 

 خرید خودرو مدل جدیدتر خودروهای داخلی اگر چه در شکل و طراحی تفاوت چندانی برای مصرف کننده ندارد، اما در زمان فروش می تواند کمی به نفع فروشنده خودرو تمام شود. فعلا تنها محصولات اصلی ایران خودرو با مدل 96 پلاک می شوند. فهرست و قیمت این خودروها در ادامه آمده است.

 

اقتصاد نیوز



موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ شنبه 18 دی 1395 ] [ 16:6 ] [ مصطفی ]
[ ]

حقوق سال 96 چقدر افزایش می‌یابد؟

هزارتومان در ماه باقی خواهد ماند؛ حقوق سال 96 چقدر افزایش می‌یابد؟

به گزارش مشرق به نقل از صبح نو، این روزها بحث بر سر تعیین حداقل دستمزد سال آینده مشمولان قانون کار در محافل کارگری گرم شده و طبق روال هر سال، شورای عالی کار نشست‌هایی را با حضور نمایندگان کارگران، دولت و کارفرمایان برگزار می‌کند.
 
این شورا درنهایت با کشاندن جلسات به واپسین روزهای سال، میزان افزایش حقوق سال جدید میلیون‌ها مشمول قانون کار را تصویب و اعلام می‌کند. توجیه دولت از کشیده شدن بحث افزایش حقوق کارگران به اواخر اسفند این است که جلوی تورم ناشی از افزایش دستمزدها در شب عید گرفته شود. طبق آخرین آماری که مرکز آمار ایران اعلام کرده، تصمیمات ماه‌های آینده شورای عالی کار در زندگی بیش از 23 میلیون نفر شاغل کشور در سال آینده تأثیر‌گذار خواهد بود که غیرمستقیم، حدود 50 میلیون نفر از جمعیت کشور را شامل می‌شود.


ماده 41 قانون کار که درباره افزایش حقوق و دستمزد سالانه کارگران است، افزایش‌های هر سال را با دو مبنا مورد تاکید قرار داده که یکی، توجه به نرخ تورم و دیگری تعیین دستمزدی است که تأمین کننده معیشت خانوار 4 نفره باشد؛ با این حال مقامات کارگری می‌گویند در تعیین دستمزدها هیچ گاه به قانون عمل نشده و دولت‌ها همیشه با دخالت مستقیم در تعیین مزد، مصوبات مصلحتی را جایگزین اجرای قانون کرده‌اند. کارگران می گویند سال‌ها به دلیل جنگ تحمیلی، بعدها به دلیل سازندگی، سپس بهانه اجرایی شدن هدفمندی یارانه‌ها، تحریم‌ها و .... دستمزدهای آنها رشد واقعی سالانه را نداشته و این مساله باعث بروز شکاف عمیقی در تأمین مخارج زندگی آنها شده تا جایی که جمعیت چند ده میلیونی کارگری کشور، ضعیف‌ترین گروه به لحاظ کسب درآمد بوده و زندگی اغلب آنها دچار چالش‌های اقتصادی است.

با این که نمایندگان کارگران و کارفرمایان در جلسات متعددی درباره افزایش دستمزدها رایزنی و گفتگو می‌کنند، اما این دولت است که به عنوان کارفرمای بزرگ در پایان کار وارد شده و به صورت دستوری نسبت به افزایش دستمزدها تصمیم گیری می‌کند، با این حال دولت‌ها همواره ایفای چنین نقشی را کتمان می‌کنند.

نگاهی به روند افزایش حقوق‌ها در سال‌های گذشته نیز نشان می‌دهد به دلیل تصمیم گیری‌های مصلحتی به جای اجرای قانون، همواره افزایش حقوق و دستمزد کارگران با فاصله معناداری نسبت به تورم کمتر بوده است. فقط در سال گذشته که نرخ تورم به میزان 15درصد در بهمن ماه اعلام شده بود، افزایش دستمزدها به میزان 17 درصد در نظر گرفته شد که این موضوع با مانور تبلیغاتی وسیعی از سوی دولت اعلام شد، اما واقعیت پنهان چیز دیگری است.

باید گفت سال‌ها تعیین حداقل دستمزدهایی کمتر از نرخ تورم و بدون توجه به لزوم تأمین کننده بودن مزد در معیشت خانوار، باعث شده تا متوسط دریافتی فعلی نیروی کار کشور با هزینه‌ها و مخارج، دستکم 50 تا 70 درصد فاصله داشته باشد.

با وجود تبلیغات فراوانی که دولت در سال گذشته درباره تعیین حداقل مزد کارگران بالاتر از نرخ تورم و شکسته شدن طلسم افزایش حقوق‌ها زیر تورم به راه انداخته بود، اما حداقل دستمزد سال 95 کارگران ماهانه فقط 812 هزار تومان است.

متوسط دریافتی اغلب مشمولان قانون کار در سال 95 نیز از یک میلیون و 350 هزار تومان تا نهایتاً یک و نیم میلیون تومان بیشتر نیست و با این ارقام، زندگی خانوار کارگری به ویژه در کلانشهرها با چالش‌های جدی مواجه خواهد بود. نمایندگان کارگری با انتقاد از بن بستی که سالیان متمادی در زمینه افزایش حقوق واقعی کارگران ایجاد شده، می گویند با 812 هزار تومان و یا نهایتاً یک و نیم میلیون تومان حتی نمی‌توان 10 روز از ماه را سپری کرد و از این بابت کارگران با تنگناهای فراوانی روبه‌رو هستند.

نگاهی به روند افزایش حقوق‌ها در سال‌های گذشته نیز نشان می‌دهد که به عنوان نمونه در سال 94 با وجود نرخ تورم 34.7 درصدی پایان سال 93، فقط 25 درصد افزایش حقوق اتفاق افتاد و یا با وجود نرخ تورم 30.5 درصدی پایان سال 92، افزایش حقوق سال 93 به میزان 25 درصد بود.

این کسری‌های هرساله در افزایش حقوق‌ها باعث شد تا با وجود عبور مخارج ماهیانه زندگی در کلانشهرها از 3میلیون و 200 هزار تومان، کارگران در ماه 812 هزار تومان تا نهایتاً یک و نیم میلیون تومان دریافتی داشته باشند. کارفرمایان بخش خصوصی می گویند به دلیل عدم ایفای نقش دولت در قبال نیروی کار و حمایت نکردن مستقیم دولت از معیشت شاغلان، چالش‌های معیشتی ایجاد شده و آنها با وجود پذیرش اینکه دستمزدها تأمین کننده مخارج کارگران نیست، اما توان بیشتری برای افزایش حقوق سالیانه نیز نخواهند داشت.

در عین حال، دولت در یکی دو سال اخیر برخی کوتاهی‌های عجیب و غریب را نیز در حق کارگران انجام داده که نمونه آن به تعویق انداختن چندباره افزایش فقط 20 هزار تومانی حق مسکن کارگران در ماه بوده است. هرچند اخیراً افزایش حق مسکن که از سال‌های گذشته به تصویب رسیده بود از سوی دولت ابلاغ شد، اما نمایندگان کارگری دلیل رفتار عجیب دولت در ابلاغ افزایش حق مسکن را ناتوانی در تأمین منابع لازم برای پرداخت به کارگران شاغل در بدنه دستگاه‌های دولتی دانسته‌اند، به عبارتی دولت بیش از 20 میلیون شاغلی را که زیر مجموعه کارفرمایان خصوصی بوده‌اند،فدای یک تا یک و نیم میلیون شاغل کارگری زیرمجموعه‌های خود کرده است.

حالا تعیین حداقل دستمزد سال آینده و گمانه‌زنی‌های مختلف در این باره مطرح است. برخی می‌گویند دولت می‌خواهد در سال آینده دستمزدها را به صورت منطقه‌ای تعیین کند، اما این سناریوی تکراری به دفعات در دوره‌های مختلف مطرح و غیرعملیاتی بودن آن به اثبات رسیده است.

اینکه شورای عالی کار بخواهد برای هر منطقه از کشور با توجه به ویژگی‌ها و ظرفیت‌های آن منطقه حقوق و دستمزد تعیین کند، نه فقط باعث هرج و مرج در اجرای مصوبات خواهد شد، بلکه باعث تحریک نیروی کار در مهاجرت به مناطقی که دستمزد بالاتری پرداخت می‌شود نیز خواهد بود.

آخرین نرخ تورم اعلام شده از سوی بانک مرکزی مربوط به آذرماه سال جاری به میزان 8.6 درصد است که اگر فرض کاهش این نرخ در ماه‌های آینده مانند روالی که در گزارش‌های ماه‌های گذشته دولت وجود داشته را در نظر بگیریم، حداقل دستمزد سال 96 کارگران حتی به میزان 10 درصد نیز افزایش نخواهد یافت. حال بر مبنای نرخ تورم 8.6 درصدی نیز باید گفت، حداقل مزد سال 96 کارگران به میزان حدود 70 هزار تومان رشد خواهد داشت و از 812 هزار تومان، نهایتاً به 882 هزار تومان در ماه خواهد رسید.

با این وجود، به دلیل قرار گرفتن در سال انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم و با در نظر گرفتن اینکه میزان افزایش حقوق کارمندان از سوی دولت در سال آینده 10 درصد در نظر گرفته شده، اگر مزد کارگران نیز به همین میزان رشد کند، آنگاه حداقل مزد 96 کارگران از 812 هزار تومان به 893 هزار تومان می‌رسد.

بنابراین به احتمال قوی می‌توان گفت، حداقل مزد سال 96 کارگران نیز به یک میلیون تومان در ماه نخواهد رسید و یکبار دیگر هم زیر آن و حتی کمتر از 900 هزارتومان در ماه باقی خواهد ماند؛ موضوعی که اصلاً برای جامعه کارگری کشور رضایتبخش نخواهد بود و آنها می گویند با وجود افت نرخ تورم، دولت در سال آینده این فرصت را خواهد داشت تا افزایش مزد مناسبی را در جبران سال‌ها عقب افتادگی حقوق و دستمزد کارگران تصویب و در نظر بگیرد، امری که تحقق آن تقریباً غیرممکن است.



موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ شنبه 18 دی 1395 ] [ 16:4 ] [ مصطفی ]
[ ]

بزرگترین میلیاردرهای ایرانی را بشناسید

 
بسیاری از ایرانیان که در خارج از کشور زندگی می کنند در کسب و کار خود موفق هستند .
ثروتمند1
ثروت1
پولدار1 بزرگترین میلیاردرهای ایرانی را بشناسید
به این مطلب امتیاز دهید
0% 0%

به گزارش سرویس اقتصادی جام نیـوز، در این نوشتار با ۷ نفر از بزرگترین میلیاردرهای ایرانی که در خارج از کشور زندگی می‌کنند آشنا می شویم.

۱. پی‌یر مراد امیدیار

ارزش دارایی خالص: ۸.۱ میلیارد دلار

پی‌یر مراد امیدیار متولد ۲۱ ژوئن ۱۹۶۷ در فرانسه است. وی کارآفرین و خیر ایرانی – امریکایی و یکی از بزرگترین میلیاردرهای ایرانی است. پی‌یر امیدیار رییس و موسس سایت ای‌بی (e-bay) نخستین و معروف‌ترین وبگاه مخصوص حراج و خرید و فروش اینترنتی است. او در سال ۱۹۹۸ و در ۳۱ سالگی به‌عنوان یک میلیاردر شناخته شده است.

 از سال ۲۰۱۰ تاکنون امیدیار به‌عنوان رییس گزارش‌های تحقیقاتی و سرویس خبری حوزه مسائل اجتماعی در پایگاه خبری «هونولولو سیویل بیت» مشغول خبرنگاری آنلاین بوده است. او در سال ۲۰۱۳ اعلام کرد که پروژه‌ای مشترک در حوزه خبرنگاری را با عنوان «نخستین نگاه رسانه» با حضور گلن گرینوالد، لارا پوترا و جرمی ساهیل آغار خواهد کرد. امیدیار در سال ۱۹۹۵، در ۲۸سالگی، برای فعال کردن فهرستی از حراج فرد به فرد مستقیم برای اقلام کلکسیونی، شروع به نوشتن یک کد کامپیوتری برای یک مکان آنلاین کرد.

 

۲. اردوان فرهاد مشیری

ارزش دارایی: ۲.۱ میلیارد دلار

اردوان فرهاد مشیری متولد ۱۸ می‌سال ۱۹۵۵ در ایران، تاجر و سرمایه‌گذار ایرانی- انگلیسی، ساکن موناکو است. مشیری در انگلیس و روسیه صاحب سهامی در شرکت‌های متعدد انرژی و فولاد است. او حسابدار خبره‌ای است که قبلا برای ارنست‌اند یانگ، PKF و Deloitte کار می‌کرد. مشیری و علیشیر عثمانوف، شریک کسب‌وکار طولانی مدت وی، صاحبان هلدینگ رداندوایت (Red & White) هستند. در آگوست سال ۲۰۰۷ این دو سرمایه‌گذار ۱۴.۶۵ درصد از سهام باشگاه فوتبال آرسنال را از دیوید دین، نایب رییس سابق این باشگاه، خریداری کردند. در ۱۸ سپتامبر ۲۰۰۷، هلدینگ رداندوایت سهام خود در آرسنال را به ۲۱ درصد افزایش داد و در ۲۸ سپتامبر ۲۰۰۷ به ۲۳ درصد رساند و یک هفته بعد ازآن مشیری حداقل ۲۵ درصد از هلدینگ این باشگاه فوتبال را مطالبه کرد.

 

۳. امید کردستانی

ارزش دارایی: ۱.۹ میلیارد دلار

امید کردستانی، بزرگ‌شده تهران، تاجر ایرانی – امریکایی است که هم‌اکنون به‌عنوان مدیر ارشد کسب‌وکار در گوگل مشغول به‌کار است.

وی در گذشته، مشاور ارشد دفتر مدیرعامل و از بنیانگذاران گوگل و به‌عنوان مدیر غیر‌اجرایی در وودافون فعالیت می‌کرد. کردستانی تا ۱۶ آوریل ۲۰۰۹، معاون ارشد رییس فروش و عملیات گوگل بود. کردستانی یکی از بنیانگذاران بنیاد ارتباطات پارسا، جامعه میراث فارسی، جامعه کارآفرینی و بشردوستانه است.

 

۴. حسن خسروشاهی

ارزش دارایی: ۱.۸ میلیارد دلار

حسن خسروشاهی (متولد ۱۳۱۹ در تهران) کانادایی ایرانی‌تبار است. وی کارآفرین، خیرخواه و فردی با نفوذ در حوزه کسب‌وکار است. خسروشاهی دارای دو مدرک در رشته‌های حقوق و اقتصاد از دانشگاه تهران است. او به همراه خانواده گروه «پرسیس» را تاسیس کرد. فعالیت این گروه در کسب‌وکار خرده‌فروشی، املاک و مستغلات و صنایع دارویی بوده است. در سال ۲۰۱۲، وی از دانشگاه بریتیش کلمبیا به واسطه کارآفرینی و اقدامات بشردوستانه جایزه دریافت کرد.

 

در سال ۱۹۸۲، فروشگاه‌های زنجیره‌ای الکترونیکی به نام «فیوچر شاپ» را تاسیس کرد. این زنجیره بعدا در اواخر دهه ۱۹۸۰ و اوایل دهه ۱۹۹۰ در سراسر غرب کانادا و انتاریو گسترش یافت. در مارس ۲۰۰۱، شرکت بست بای، مستقر در امریکا، فروشگاه فیوچرز خسروشاهی را به قیمت ۵۸۰ میلیون دلار (دلار کانادا) تصاحب کرد. در آوریل ۲۰۰۷، خسروشاهی رییس هیات امنای موسسه فریزر شد. خسروشاهی همچنین عضو کمیته اجرایی شورای کسب‌وکار بریتیش کلمبیا و از اعضای هیات‌مدیره صندوق موقوفه اج لیدینگ است.

 

۵. مانی مشعوف

ارزش دارایی: ۱.۳ میلیارد دلار

مانی مشعوف، تاجر ایرانی‌-‌امریکایی در دوران نوجوانی به ایالات متحده امریکا رفت و برای نخستین بار در واشنگتن و سپس در سان‌فرانسیسکو مسکن گزید. در آنجا، او به دانشگاه ایالتی سان‌فرانسیسکو رفت و در سال ۱۹۶۶ با مدرک علوم سیاسی فارغ‌التحصیل شد.

 

او بنیانگذار و حال رییس فروشگاه زنجیره‌ای ‌بی‌بی (bebe) بوده که درحال‌حاضر دارای ۲۹۷ شعبه در شمال امریکاست و یکی از بزرگترین میلیاردرهای ایرانی است.. او اخیرا به دانشگاه سابق خود در ایالت سان‌فرانسیسکو، قول ۱۰ میلیون دلار کمک داده است.

 

۶. اسحاق لاریان

ارزش دارایی: ۱.۱ میلیارد دلار

اسحاق لاریان متولد ۱۳۲۲ در کاشان است. این میلیاردر ایرانی – امریکایی بنیانگذار و مدیر ارشد اجرایی MEGA Entertainment بزرگ‌ترین کارخانه عروسک‌سازی جهان است. لاریان در ۱۷ سالگی وارد امریکا شد و پس از فارغ‌التحصیلی از رشته مهندسی عمران، به صادرات کالاهای الکترونیکی مشغول شد.

 

چند سال بعد در سال ٢٠٠٠ وی تصمیم به ساخت عروسک‌های «برتز» گرفت. وی در سال ۲۰۰۴، توسط ارنست‌اند یانگ، «کارآفرین سال» (در فهرست محصولات مصرفی) نام‌گذاری شد. سه سال بعد یعنی در سال ۲۰۰۷، توسط ارنست‌اند یانگ «کارآفرین سال» ملی نام گرفت. شعار او «آینده به نفع جسوران» است که در سراسر ساختمان MGA نمایش داده می‌شود.

 

 ۷. آرش فردوسی

ارزش دارایی: ۴۰۰ میلیون دلار

آرش فردوسی متولد هفتم اکتبر ۱۹۸۵، به‌عنوان کارآفرین امریکایی ایرانی، از بنیانگذاران و رییس فناوری ارشد شرکت دراپ باکس (Dropbox) است. آرش در سال ۲۰۰۴ از دبیرستان دره آبی در کانزاس فارغ‌التحصیل شد.بعد از آن در موسسه فناوری ماساچوست حضور رساند و روی کسب‌وکار خود متمرکز شد. وی سپس در ژوئن سال ۲۰۰۷ با شریک کسب و کار خود، درو هوستون، در موسسه فناوری ماساچوست، دراپ باکس را راه‌اندازی کرد.

 

در سپتامبر ۲۰۰۷ نیز آرش شرکت خود را به سان‌فرانسیسکو منتقل کرد و سرمایه شرکت را از طریق شرکت‌های کپیتال سکویا، همکاران آکس، وای کامبینیتور و تعدادی از سرمایه‌گذاران فردی انتقال داد.



موضوعات مرتبط: اقتصادی

برچسب‌ها: اخبار مسکنخبر مسکناخبار اقتصادياخبار املاکاخبار جديد مسکن تهران اخبار مسکن تهرانقيمت ارزقيمت طلاقيمت سکهاملاک انديشهآپارتمانخبر جديد اقتصادي
[ جمعه 17 دی 1395 ] [ 10:57 ] [ مصطفی ]
[ ]
صفحه قبل 1 ... 43 44 45 46 47 ... 64 صفحه بعد