عضو شوید



:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



*Welcome To KhabarMaskan*

آمار مطالب

:: کل مطالب : 795
:: کل نظرات : 5

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 11

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 818
:: باردید دیروز : 2132
:: بازدید هفته : 4999
:: بازدید ماه : 5557
:: بازدید سال : 11664
:: بازدید کلی : 1350629

RSS

Powered By
loxblog.Com

برترین سایت اخبار مسکن و اقتصادی

نشست کمیته دستمزد کارگران باز هم برگزار نشد
سه شنبه 12 بهمن 1395 ساعت 14:16 | بازدید : 592 | نوشته ‌شده به دست Ali | ( نظرات )
در حالی که نشست‌‌های کمیته تعیین دستمزد کارگران باید هر ۱۵ روز یک بار برگزار شد اما این هفته‌ نیز وزارت کار اقدام به دعوت از تشکل‌ها برای برگزاری این نشست نکرد.

به گزارش مشرق، نشست کمیته تعیین دستمزد سال 96 کارگران این هفته هم برگزار نشد. 

بر اساس اطلاع خبرنگار فارس این هفته نیز از سوی وزارت تعاون، کار و امور اجتماعی برای تشکل‌های کارگری دعوتنامه‌ای ارسال نشده است.

پیش از این یکی از نمایندگان تشکل‌های کارگری با اشاره به اینکه میلی برای تشکیل کمیته‌های تخصصی دستمزد از سوی مسئولان وزارت کار وجود ندارد، گفته بود: در حالی به روزهای پایانی سال نزدیک می‌شویم که کمیته تعیین دستمزد قرار بود هر 15 روز یکبار تشکیل شود، اما به بهانه‌های مختلف تاکنون تأخیر داشته است.



:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: اخبار مسکن , خبر مسکن , اخبار اقتصادي , اخبار املاک , اخبار جديد مسکن تهران , اخبار مسکن تهران , قيمت ارز , قيمت طلا , قيمت سکه , املاک انديشه , آپارتمان , خبر جديد اقتصادي , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
مصوبه اخیر خودرویی با قانون اساسی مغایر است
سه شنبه 12 بهمن 1395 ساعت 14:16 | بازدید : 624 | نوشته ‌شده به دست Ali | ( نظرات )
خبرگزاری میزان- رییس انجمن صنفی کارفرمایی واردگنندگان خودرو با تشریح مغایرت‌ مصوبات خودرویی دولت با قانون اساسی، گفت: برای ابطال مصوبه دولت در خصوص نحوه واردات خودرو، دادخواستی را تنظیم و به مراجع قضایی ارائه کردیم.
 

مصوبه اخیر خودرویی با قانون اساسی مغایر است/ برای ابطال مصوبه شکایت کردیم

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری میزان، به نقل از روابط عمومی انجمن صنفی واردکنندگان خودرو، میثم رضایی با اشاره به تصمیمات اخیر وزارت صنعت در زمینه ورود خودروهای خارجی به کشور و تغییر برخی سیاست‌ها، اظهار داشت: عدم ثبات در تصمیم‌گیری‌های وزارت صنعت در قبال بازار خودروهای وارداتی باعث می‌شود تعداد زیادی از مشتریان در برابر شرکت‌هایی قرار بگیرند که به دلیل سیاست‌های وزارت صنعت نتوانسته‌اند به تعهداتشان عمل کنند.

وی توضیح داد: ثبت سفارش‌های صورت گرفته و خودروهای وارد شده به کشور که با تصمیمات وزارت صنعت معلق مانده است٬ تعهدات بیشماری را برای شرکت‌ها در قبال مشتریان ایجاد کرده و اگر به زودی تعیین تکلیف نشود٬ انبوهی از پرونده های شکایت در خصوص واردات خودرو در قوه قضاییه ایجاد خواهد شد.

رضایی تصریح کرد: در حال حاضر زمینه برای فعالیت تجار در حوزه واردات خودرو فراهم نیست و آنها توانایی عمل به تعهداتشان را نخواهند داشت.

وی با اشاره به اقدامات اخیر انجمن صنفی واردکنندگان خودرو برای انحصار زدایی از این بازار و همچنین جلوگیری از ایجاد پرونده‌های قضایی در این زمینه، گفت: انجمن صنفی واردکنندگان خودرو در راستای تأمین حقوق واردکنندگان و همچنین مشتریان خودروهای وارداتی که طرف قرارداد شرکت‌ها هستند٬ برای مقابله با انحصار در این بازار از سیاست‌های اخیر وزارت صنعت و تصمیمات سکاندار این وزارتخانه به مراجع قضایی شکایت کرده است.

وی تأکید کرد: اطمینان داریم که قوه قضاییه که همواره در مبارزه با فساد و رانت‌خواری پیشگام بوده است، با تمام اختیار و توان خود با انحصار شکل گرفته از سوی دولت در بازار خودروهای وارداتی مقابله خواهد کرد و تحقق اصل 44 و پیاده سازی قانون اساسی را بار دیگر پیش خواهد برد.

وی در ادامه با اشاره به نقش سازمان گسترش در صنعت خودرو ایران و سناریوی تازه وزیر صنعت برای افزایش این نقش، گفت: از صحبت های وزیر صنعت مشخص است که بعد از خارج کردن شرکت‌های واردکننده خودرو از کورس رقابت٬ خودروسازان بزرگ کشور نیز در همکاری با خودروسازان خارجی نقشی نخواهند داشت و باز هم این دولت است که می‌خواهد با نقض صریح قانون اساسی، عنان کار را در دست گیرد.

رئیس انجمن صنفی واردکنندگان خودرو با بیان اینکه در بند 5 اصل 43 قانون اساسی بر جلوگیری از انحصار تأکید شده است، گفت: طبق مصوبه اخیر معاون اول رئیس جمهور ثبت سفارش خودرو منوط به داشتن نمایندگی مجاز شده است که نتیجه آن، سودجویی شرکت های مورد اقبال وزارت صنعت است و در نتیجه بازار بزرگ خودرو، محل یکه تازی عده‌ای خاص خواهد شد.

وی اظهار داشت: علاوه بر این، یکی از عواقب الزام واردات خودرو با پیش شرط داشتن نمایندگی مجاز و خدمات پس از فروش، سیاست‌گذاری قیمتی و اقتصادی خواهد بود که کشورهای صادرکننده و طرف قرارداد را بر بازار داخلی خودرو ایران مسلط خواهد کرد که این مسئله هم با بند 8 اصل 43 قانون اساسی در مورد سلطه بیگانگان بر اقتصاد داخلی مغایرت دارد.

رضایی تصریح کرد: اتفاقات اخیر در صنعت خودرو ایران از یک طرف باعث بی میلی بازرگانان و صنعتگران به حضور در عرصه اقتصاد ملی خواهد شد و از سوی دیگر زمینه را برای ویژه خواری برخی افراد که مورد اقبال وزارت صنعت هستند، فراهم می‌کند.

وی تأکید کرد: ضروری است که دولت ضمن اصلاح این سیاست‌ها، در راستای بازگشت آرامش به بازار خودروهای وارداتی گام بردارد و بازاری را که از یک سو در معرض کلاهبرداری و سودجویی عده‌ای خاص قرار دارد و از سوی دیگر زیان مالی مصرف کنندگان را به همراه دارد را از گزند خطرات احتمالی حفظ کند.



:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: اخبار مسکن , خبر مسکن , اخبار اقتصادي , اخبار املاک , اخبار جديد مسکن تهران , اخبار مسکن تهران , قيمت ارز , قيمت طلا , قيمت سکه , املاک انديشه , آپارتمان , خبر جديد اقتصادي , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
منابع قرض الحسنه بانک ها حتی کفاف تسهیلات ازدواج را نیز نمی دهد
سه شنبه 12 بهمن 1395 ساعت 14:15 | بازدید : 628 | نوشته ‌شده به دست Ali | ( نظرات )

گزارش اجمالی از دومین میزگرد اقتصادی «قدس آنلاین» با موضوع «چالش های نظام بانکی و انحراف منابع از تولید به واسطه گری در راستای رفع محرومیت»

منابع قرض الحسنه بانک ها حتی کفاف تسهیلات ازدواج را نیز نمی دهد/ دولت نگاه بودجه ای به منابع بانک ها نداشته باشد/ بین افزایش نقدینگی و تورم الزاما رابطه خطی برقرار نیست

میزگرد اقتصادی

قدس آنلاین در دومین نشست از "سلسه میزگردهای اقتصادی" خود به موضوع: « بانک، چالش های نظام بانکی در ایران و انحراف منابع بانکی از تولید به واسطه گری» پرداخته است.

از گذشته تا به امروز، نقش منابع بانکی در تامین نقدینگی پروژه های اقتصادی موجود در کشور و دلایلی که باعث عدم هدایت این منابع به سمت تولید و ایجاد اشتغال می شود یکی از سوالات همیشگی و نقدهای پر تکرار  به سیستم بانکی کشور است. به نحوی که نمی توان این حقیقت را که بخش مهمی از تسهیلات ارائه شده به بنگاه های اقتصادی هرگز به سر منزل مقصود نرسیده و در ابتدا یا میانه راه، ره به ناکجا آباد برده است کتمان کرد. منابعی که حضورشان در اقتصاد ایران نه تنها باعث ایجاد تحول مثبتی در اقتصاد نشده است بلکه شرایط را بغرنج تر و فضا را نابه سامان تر کرده است.  

از این رو پایگاه خبری- تحلیلی قدس آنلاین در دومین نشست از "سلسه میزگردهای اقتصادی" خود به موضوع: «بانک، چالش های نظام بانکی در ایران و انحراف منابع بانکی از تولید به واسطه گری» پرداخته است.

در این میزگرد دکتر عبدالحمید انصاری، مشاور رئیس کل دیوان محاسبات و مدیرعامل پیشین بانک ملی و دکتر محمدرضا رنجبر فلاح، از کارشناسان پولی- بانکی کشور که مدیر عاملی بانک تجارت را نیز در کارنامه دارد میهمان قدس آنلاین بوده و به سوالات ما در این زمینه پاسخ داده اند.

در این میزگرد موضوعاتی چون : نرخ سود بانکی، دلایل زیان دهی سهام داران بانک ها در بورس، چالش های نظام بانکی، عدم تاثیر گذاری نظام بانکداری در رفع محرومیت و... مورد بررسی قرار گرفته است. شایان ذکر است مشروح این میزگرد خواندنی که بیش از  ۲.۵ ساعت به طول انجامید  در روزهای آینده بر روی خروجی پایگاه خبری «قدس آنلاین»   قرار می گیرد. در این متن کوتاه تنها به برخی از نکات اشاره از سوی میهمانان اشاره می شود:

عبدالحمید انصاری، مشاور رئیس کل دیوان محاسبات و مدیرعامل پیشین بانک ملی:

گرایش بانک ها برای تسهیلات دهی به برخی از حوزه ها به دلیل مشکلات ساختاری اقتصاد و عدم توازن سودهای حوزه های مختلف متفاوت است.

شفافیت صورت های مالی بانک ها از سوی بانک مرکزی دلیل اصلی زیان سهامداران بانک ها در بورس است.

بانک ها اگر فکری برای دارایی های سمی خود نکرده و اگر منطق تسهیلات دهی و شفاف سازی و نسبت های مالی قابل قبول را ارئه نکنند. هر آن در معرض این مشکلات قرار خواهند گرفت.

امروز اگر تکالیف دولت برای بانک ها صرفا در پرداخت تسهیلات ۱۰ میلیون تومانی ازدواج برای هر زوج اجرایی شود، به نظر می رسد منابع قرض الحسنه بانک ها حتی کفاف تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را نیز نداده و با محدودیت جدی روبه رو شود.

به رغم انتقادات موجود به سیستم بانکی باید اذعان داشت در بسیاری از چالش های بانکی، دولت مقصر اصلی است نه سیستم بانکی.

دولت در مقاطعی قصد دارد کسری بودجه خود را با استفاده از منابع بانکی و تسهیلاتی که از بانک مرکزی از بانک ها برای اجرای پروژه ها دریافت می کند تامین کند و نگاه بودجه ای به منابع بانک ها دارد. در حالیکه منابع بانک ها از منابع بودجه ای متفاوت است.

نگاه بودجه ای دولت به منابع بانکی اشتباه است. این موضوع در نهایت منجر به افزایش بدهی های دولت به سیستم بانکی کشور است.

 محمدرضا رنجبر فلاح، کارشناسان پولی- بانکی و مدیرعامل پیشین بانک تجارت: 

وقتی دولتی قصد دارد برای تزریق منابع به برخی از صنایع یا بنگاه های خاص تسهیلاتی را در نظر بگیرد باید مابه التفاوت این تسهیلات ارزان را با هزینه واقعی آن پرداخت کند. که این موضوع با گذشت زمان باعث شد تسهیلات تکلیفی دولت به بانک ها به حداقل ممکن برسد.  

خصوصی سازی بانک ها در طول دو دهه گذشته باعث کاهش سهم تسهیلات تکلیفی دولت به سیستم بانکی کشور شده است.  

در بانکداری روز دنیا نظارت بر نرخ بازده داخلی پروژه ها اهمیت زیادی دارد که یکی از دلایل این موضوع این است که بانک به معنای واقعی، خودش را شریک مشتری می داند و  برای همین بر تمام پرداخت های خود در مسیر سرمایه گذاری ها نظارت دارد.

در شراکت واقعی اگر توجیه اقتصادی طرح از سوی بانک اثبات نشود بانک هرگز به مشارکت ورود نمی کند.

طبق قانون اگر حتی بانک سود بالایی از سپرده های بانکی نصیب بانک شود، بانک برای پرداخت سود به سهامداران دارای محدودیت هایی است چرا که  سودی که بانک مجاز است به سهامداران خود بدهد دارای سهم مشخصی از سود مشاع و غیر مشاع است.

بین افزایش نقدینگی و ایجاد تورم لزوما یک رابطه خطی برقرار نیست که ما فکر کنیم اگر حجم نقدینگی ۱۰ درصد افزایش یابد پس حتما تورم نیز ده درصد افزایش خواهد یافت.

در مقابل عرضه نقدینگی یک تقاضای نقدینگی نیز وجود دارد که به تعبیری اصطلاحا نقدینه خواهی نام دارد. اگر هم زمان با اینکه حجم نقدینگی افزایش یابد نقدینه خواهی نیز رشد کند دلیلی برای ایجاد تورم وجود ندارد.



:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: اخبار مسکن , خبر مسکن , اخبار اقتصادي , اخبار املاک , اخبار جديد مسکن تهران , اخبار مسکن تهران , قيمت ارز , قيمت طلا , قيمت سکه , املاک انديشه , آپارتمان , خبر جديد اقتصادي , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
ممنوعیت عرضه جوجه‌کباب در مرغ فروشی‌ها
سه شنبه 12 بهمن 1395 ساعت 14:14 | بازدید : 682 | نوشته ‌شده به دست Ali | ( نظرات )

ممنوعیت عرضه جوجه‌کباب در مرغ فروشی‌ها

رئیس اتحادیه فروشندگان مرغ و ماهی تهران گفت: فقط دو درصد از واحدهای مرغ فروشی متخلف هستند و ممکن است دست به عرضه مرغ رنگ شده بزنند.

به گزارش افکارنیوز،  طی چند روز اخیر خبرهایی در خصوص عرضه مرغ رنگ شده در بازار عرضه مواد پروتئینی مطرح شد. در این خبر به نقل از مدیرکل آزمایشگاه مرجع سازمان غذا و دارو آمده بود که گزارش هایی به این سازمان رسیده مبنی بر اینکه در بازار برخی افراد مرغ های رنگ شده عرضه می کنند. بهرام دارابی ضمن تاکید بر برخورد با متخلفان عنوان کرده بود که این مرغ های رنگی حتی به جای گوشت هم در بازار عرضه شده است.

عرضه مواد رنگی در صنعت غذایی موضوعی پذیرفته شده است و مرغ هایی که برای مصرف جوجه کباب تهیه می شوند با رنگی که از زعفران تهیه شده است، آغشته می شوند. اما آنچه که باعث نگرانی در بازار عرضه مرغ ها شده است عرضه مرغ های رنگی هستند که با مواد صنعتی خطرناک آغشته شده و روانه بازار می شود. برخی گزارش های علمی می گوید مصرف چنین مواد غذایی رنگ شده ای به طور حتم باعث ایجاد عوارض مختلفی فردی و بین نسلی می شود. به همین دلیل سازمان غذا و دارو عرضه مواد رنگ شده را به شدت تحت نظارت قرار می دهد. اما به نظرمی رسد هنوز فرصت طلبان از هر فرصتی استفاده می کنند و با استفاده از مواد رنگی صنعتی، هر روز خوراکی جدید به سفره مردم می فرستند و با سلامت انسانها به طور جدی بازی می کنند.

به همین دلیل با رئیس اتحادیه فروشندگان مرغ و ماهی هم صحبت کرده ایم تا موضوع عرضه مرغ رنگ شده در بازار را مورد بررسی قرار دهیم.

مهدی یوسف خانی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا عرضه مرغ رنگ شده غیر مجاز در بازار مورد تایید است، گفت: استفاده از مرغ رنگ شده در رستوران ها بیشتر کاربرد دارد. در چند سال گذشته که عرضه این مرغ رنگ شده منعی نداشت بسیاری از واحدهای صنفی بخشی از مرغ های خود را برای عرضه به شکلی رنگ شده با رنگ زعفرانی عرضه می کردند. اما با محدودیت عرضه مرغ رنگ شده در حال حاضر عرضه بسیار کم شده است.

وی افزود: نظارت بر فعالیت های صنفی عرضه مرغ به طور عمده توسط سازمان دامپزشکی و بازرسی اتحادیه و تعزیرات انجام می شود. در خصوص عرضه مرغ رنگ شده متولی اصلی سازمان دامپزشکی است. که به دلیل نااطمینانی بر عرضه مرغ رنگ شده این سازمان موظف شده است هر واحد عرضه صنفی که مرغ رنگ شده را به فروش می رساند را شناسایی کرده و مرغ های رنگ شده را در محل معدوم کند.

یوسف خانی عرضه مرغ رنگ شده به جای گوشت قرمز را کمتر محتمل دانست و خاطرنشان کرد: رنگ هایی که به طور غیر مجاز برای مواد غذایی کاربرد دارد اغلب از کشورهای عربی وارد می شود. در خصوص مرغ هم تمایل بر این است که به جای رنگ تهیه شده از زغفران از رنگ زرد استفاده شود تا برای مصرف پخت جوجه کباب به کار رود.

رئیس اتحادیه عرضه مرغ و ماهی تهران تاکید کرد: مصرف کنندگان در صورت عرضه مرغ رنگ شده در فروشگاه های عرضه مرغ می توانند با اتحادیه تماس بگیرند و به غیر از اتحادیه سازمان دامپزشکی هم می تواند به عنوان متولی این موضوع به تخلفات واحدهای صنفی رسیدگی کند. گزارش های اتحادیه نشان می دهد در حال حاضر حدود 2 درصد واحدهای صنفی تحت پوشش این اتحادیه در عرضه مرغ رنگ شده تخلف می کنند.

وی در پایان تایید کرد: عرضه مرغ به صورت جوجه کبابی ممنوع است. در این خصوص سازمان دامپزشکی تفاوتی میان مرغ رنگ شده با زعفران و رنگ صنعتی قایل نیست. شهروندان می توانند در صورت مشاهده چنین موردی به اتحادیه اصناف اطلاع رسانی کنند.



:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: اخبار مسکن , خبر مسکن , اخبار اقتصادي , اخبار املاک , اخبار جديد مسکن تهران , اخبار مسکن تهران , قيمت ارز , قيمت طلا , قيمت سکه , املاک انديشه , آپارتمان , خبر جديد اقتصادي , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
۱۲۲ شرکت در سال ۹۴ زیان‌ده شدند
سه شنبه 12 بهمن 1395 ساعت 14:14 | بازدید : 616 | نوشته ‌شده به دست Ali | ( نظرات )

۱۲۲ شرکت در سال ۹۴ زیان‌ده شدند

 
تفریغ بودجه

دیوان محاسبات در گزارش تفریغ بودجه ۹۴ اعلام کرد: علیرغم اینکه دولت در بودجه ۹۴ تعداد ۱۰ شرکت دولتی را به عنوان زیانده درج کرده ولی در عمل تعداد ۱۲۴ شرکت در سال ۱۳۹۴ علاوه بر شرکتهای فـوق الـذکر زیـانده شـده انـد.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در گزارش تفریغ بودجه 94 آمده است: در پیوست شماره (3 ) قانون بودجه سال 1394 کل کشور، تعداد 10 شرکت دولتی تحت عنوان شرکتهای زیان ده درج شده است. پیش بینی زیان شرکتهای یاد شـده از محـل منـابع عمـومی دولت بالغ بر یک هزار و دویست و شصت و یک میلیـارد تومـان بـوده کـه نهایتاً 98 درصد آن بابت کمک زیان به شرکتهای موردنظر پرداخت شده است.

در این گزارش تصریح شد: در عمل تعداد 124 شرکت در سال 1394 علاوه بر شرکتهای فـوق الـذکر زیـانده شـده انـد. لیکن از محل منابع عمـومی دولـت صـرفاً بـه شـرکت هـای «آب منطقـه ای» و «آب و فاضـلاب روستایی» استانها مبلغ یکصد و شصت میلیارد تومان پرداخت شده است.



:: موضوعات مرتبط: اقتصادی , ,
:: برچسب‌ها: اخبار مسکن , خبر مسکن , اخبار اقتصادي , اخبار املاک , اخبار جديد مسکن تهران , اخبار مسکن تهران , قيمت ارز , قيمت طلا , قيمت سکه , املاک انديشه , آپارتمان , خبر جديد اقتصادي , ,
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0