دو شنبه 11 بهمن 1395 ساعت 15:0 |
بازدید : 718 |
نوشته شده به دست Ali |
(نظرات )
بر اساس آمار تجارت ده ماهه؛
اقلام عمده وارداتی از آمریکا مشخص شد+جدول
آمار تجارت ۱۰ ماهه کشور نشان میدهد، خون انسان و مکملهای غذایی جزو اقلام وارداتی از آمریکا هستند.
به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران تسنیم«پویا»؛ بررسی آمارهای گمرک نشان میدهد که طی 10 ماهه ابتدای امسال 69 قلم کالا از کشور آمریکا به ایران وارد شده که بخشی از این کالاها از جمله مکملهای غذایی و دارویی، خمیر برای قالب گیری یا برای سرگرمی کودکان، سمعک، مته فرز و خون انسان است که بعضا جزو کالاهای مصرفی قلمداد می شوند.
گفتنی است سال گذشته این اقلام وارداتی حدود 120 عدد بوده اند که بر اساس سیاستهای در پیش گرفته شده به کمتر از 70 کاهش پیدا کردهاند.
جدول زیر برخی اقلام عمده به لحاظ ارزش دلاری که از امریکا وارد کشور میشود ذکر شده است.
گفتنی است مجموع رقم واردات کالا از آمریکا 12.6 میلیون دلار میباشد.
نیروگاه طرشت در فهرست نیروگاههای قدیمی کاندیدای نوسازی قرار گرفته و طبق مطالعاتی که در قالب طرح ملی بازتوانی نیروگاههای فرسوده انجام گرفته است.
به گزارش افکارنیوز، نیروگاه طرشت در خیابان ستارخان تهران، قدیمیترین نیروگاه کشور است که زمانی در حاشیه شهر تهران ساخته شده بود اما امروز در میانه پایتخت قرار دارد. این نیروگاه در سال 1338 بهمنظور تأمین بخشی از برق مصرفی تهران آغاز به کار کرد و اکنون که 57 سال از زمان بهره برداری از آن میگذرد، همچنان بخشی از برق مورد نیاز تهران را تأمین میکند.
نیروگاه طرشت با سوخت گاز طبیعی کار میکند و اکنون راندمان تولید برق در این نیروگاه حدود 20 درصد است که یکی از پایینترین راندمانها را بین تمامی نیروگاههای گازی کشور به خود اختصاص داده است.
ظرفیت اسمی نیروگاه طرشت با 4 واحد در مدار، 50 مگاوات است اما ظرفیت عملی آن از 40 مگاوات تجاوز نمیکند. هنوز زمانی برای بازنشستگی این نیروگاه فرسوده اعلام نشده و با وجود راندمان پایین، نیروگاه طرشت بهطور مستمر در مدار بهره برداری است؛ اما اخیراً بازسازی و بازتوانی این نیروگاه مورد توجه دولت قرار گرفته است.
در حال حاضر نیروگاه طرشت با راندمان 20 درصدی، در طول یکسال 50 میلیون مترمکعب مصرف گاز دارد و با مصرف این میزان گاز طبیعی قریب به 94 میلیون کیلووات ساعت برق تولید می کند. به عبارتی در این نیروگاه با مصرف هر مترمکعب گاز طبیعی تنها 1.8 کیلووات ساعت برق تولید می شود که این رقم نشان از هدررفت بالای انرژی در این نیروگاه دارد.
نیروگاه طرشت در فهرست نیروگاههای قدیمی کاندیدای نوسازی قرار گرفته و طبق مطالعاتی که در قالب طرح ملی بازتوانی نیروگاههای فرسوده انجام گرفته، برنامه ریزی شده با نوسازی و بازسازی تجهیزات این نیروگاه قدیمی، راندمان آن با افزایش 17 درصدی به 37 درصد رسیده تا بتواند با مصرف 58 میلیون مترمکعب گاز طبیعی در طول یکسال، قریب به 255 میلیون کیلووات ساعت برق تولید کند.
به عبارتی در نیروگاه طرشت بعد از بازتوانی و نوسازی، با مصرف هر مترمکعب گاز طبیعی به جای تولید 1.8 کیلووات ساعت برق، 5.1 کیلووات ساعت برق تولید خواهد شد.
نیروگاه طرشت را شرکت آلستوم فرانسه در ایران احداث کرد و هنوز مشخص نیست که پروژه بازتوانی و نوسازی این نیروگاه به شرکت های داخلی واگذار می شود و یا مذاکراتی با شرکت آلستوم و یا دیگر نیروگاه سازان خارجی به منظور سرمایه گذاری و اجرای این طرح صورت می گیرد.
دو شنبه 11 بهمن 1395 ساعت 14:54 |
بازدید : 586 |
نوشته شده به دست Ali |
(نظرات )
درخواست ترامپ از خودروسازان ژاپنی برای اشتغال آفرینی در آمریکا
ترامپ در تماسی تلفنی با نخست وزیر ژاپن بر وعده خود مبنی بر ایجاد فرصت های شغلی در آمریکا تاکید کرد و خواستار کمک صنعت خودروسازی ژاپن در این زمینه شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، دولت ژاپن در تلاش است تا به فشارهای فزاینده تجاری از سوی دولت جدید آمریکا واکنش مناسبی نشان دهد. در همین چهارچوب شینو آبه، قرار است این هفته با رئیس شرکت تویوتا موتور دیدار کند و لابی تجاری کیدانرن، نیز در حال برنامه ریزی ایجاد یک گروه کاری با موضوع سیاست های ترامپ است. آبه قرار است روز 10 فوریه برای دیدار با ترامپ به واشنگتن برود. انتظار می رود در این دیدار رئیس جمهور جدید آمریکا به دنبال پیشرفت سریع در انعقاد یک پیمان تجاری دوجانبه با ژاپن باشد و موضوع خودروسازان توسط دو طرف مورد بحث قرار گیرد. به گفته دو منبع مطلع، در آستانه این مذاکرات، نخست وزیر ژاپن قرار است با آکیو تویودا، مدیر ارشد شرکت تویوتا، دیدار و گفت وگو کند. یکی از این منابع گفت، این نشست روز جمعه انجام خواهد شد. یوشیهیده سوگا، وزیر مشاور در امور کابینه ژاپن زمان بندی این دیدار برای روز جمعه را تکذیب کرده، و شرکت تویوتا نیز از اظهارنظر در این باره خودداری کرده است. روزنامه های ژاپنی به نقل از مقامات این کشور نوشتند، ترامپ روز شنبه در تماسی تلفنی با شینزو آبه بر وعده خود مبنی بر ایجاد فرصت های شغلی در آمریکا تاکید کرده و خواستار کمک صنعت خودروسازی ژاپن در این زمینه شده است. کوئیچی هاگویدا، سخنگوی دولت ژاپن بدون اشاره به جزئیات بیشتر گفت، رهبران دو کشور در مورد صنعت خودروسازی گفت و گو کرده اند. در بیانیه ای که از سوی کاخ سفید منتشر شده آمده است که دو طرف «متعهد به تعمیق روابط تجاری و سرمایه گذاری دوجانبه شده اند.» یک دیپلمات سابق ژاپنی گفت، ژاپن باید برنامه ای تدوین کند تا نشان دهند که توکیو و به ویژه خودروسازان این کشور نسبت به ایجاد فرصت های شغلی در آمریکا مصمم هستند. وی افزود: «من فکر می کنم این تنها راهی است که می تواند موجب موفقیت آمیز بودن نشست دو جانبه ماه آینده شود.»
دو شنبه 11 بهمن 1395 ساعت 14:52 |
بازدید : 559 |
نوشته شده به دست Ali |
(نظرات )
مدیرعامل منطقه آزاد انزلی خبر داد
احیای مجتمع بندری کاسپین پس از ۲ سال
مدیرعامل منطقه آزاد انزلی از افتتاح موجشکن شرقی مجتمع بندری کاسپین تا پایان سال خبر داد و با اشاره به ظرفیت ۱۵ میلیون تنی این بندر، گفت: موجشکن غربی بندر کاسپین تا خردادماه سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رضا مسرور در نشست خبری با اشاره به اینکه از ابتدای امسال تا پایان دیماه میزان صادرات از منطقه آزاد انزلی 44 میلیون دلار بوده است، تصریح کرد: سال گذشته میزان صادرات 42 میلیون دلار و سال 91 نیز کل صادرات انجام شده از این منطقه بالغ بر 440 هزار دلار بود.
وی با بیان اینکه دلیل افزایش صادرات فعال کردن واحدهای صنعتی راکد طی دو سال اخیر بوده است، افزود: طی دو سال اخیر 48 واحد صنعتی راکد فعال و باعث اشتغالزایی مستقیم 1050 نفر شده است.
وی میزان صادرات مجدد امسال بندر آزاد انزلی را 255 میلیون دلار اعلام کرد و با یادآوری اینکه سال گذشته این رقم 229 میلیون دلار بود، بیان کرد: هماکنون 34 واحد صنعتی با سرمایهگذاری 801 میلیارد تومانی در دست اجراست که 1901 شغل مستقیم را ایجاد خواهد کرد.
مدیرعامل منطقه آزاد انزلی با بیان اینکه فعالیتهای اقتصادی سه سال اخیر نسبت به سه سال قبل از آن 482 دصد رشد داشته است میزان هرینههای عمرانی طی 10 ماه گذشته را 163 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: کل هزینه عمرانی سال 92 در منطقه آزاد انزلی 16 میلیارد تومان بود.
مسرور همچنین با اشاره به اینکه ساخت مجتمع بندری کاسپین از سال 88 آغاز شد،افزود: این طرح حدود 35 درصد پیشرفت فیزیکی داشت اما به دلیل کمبود منابع مالی از سال 90 تا 92 متوقف شده بود.
وی ادامه داد: اولین کاری که در این پروژه اجرا شد،مهندسی ارزش بود که باعث کاهش 100 میلیارد تومانی هزینهها شد و با سه شیفت شدن فعالیتها پیشرفت فیزیکی این طرح به حدود 85 درصد رسیده است.
وی با بیان اینکه ظرفیت این بندر همچنان 15 میلیون تن در سال است، اظهار کرد: امسال 2 پُست اسکله از پنج پُست اسکله افتتاح شد و به بهرهبرداری رسیده است. ضمن آنکه موجشکن شرقی بندر تا پایان امسال و موجشکن غربی نیز تا خردادماه سال آینده به بهرهبرداری میرسد.
مسرور یکی از ویژگیهای ساخت مجتمع بندری کاسپین را استفاده از توان بخش خصوصی اعلام کرد.
وزیر نفت با بیان اینکه تولیدکنندگان از نفت بشکه ای ۵۵ تا ۶۰ دلار رضایت دارند، گفت: پیش بینی می شود در سال ۲۰۱۷ میلادی، قیمت نفت در محدوده ۵۵ دلار تثبیت شود.
به گزارش مشرق، بیژن نامدار زنگنه درباره به تعادل رسیدن عرضه و تقاضا در بازار جهانی نفت گفت: در شرایط فعلی، تعادل بین عرضه و تقاضا در بازار نفت به طور کامل نبوده اما پیش بینی می شود در ادامه سال ۲۰۱۷ میلادی، بازار به سمت تعادل بیشتر بین عرضه و تقاضای نفت حرکت کند.
وزیر نفت با اعلام اینکه قطعاً به یکباره، امکان ایجاد تعادل بین عرضه و تقاضا در بازار نفت وجود ندارد، در پاسخ به پرسش دیگر مهر مبنی بر چشم انداز قیمت نفت در ادامه سال ۲۰۱۷ میلادی، تصریح کرد: کسی نمی تواند قیمت نفت را پیش بینی کند و قطعاً پیش بینی ادامه روند صعودی قیمت نفت هم امکان پذیر نیست؛ اما این احتمال وجود دارد که در سال ۲۰۱۷، قیمت نفت در بازار در محدوده بشکه ای ۵۵ دلار تثبیت شود.
این عضو کابینه یازدهم، در پاسخ به پرسش دیگر مهر که آیا ۷۰ دلار، قیمت عادلانه ای برای مصرف کنندگان و تولیدکنندگان در بازار نفت خواهد بود؟ توضیح داد: عدالت یک مقوله نسبی بوده و قطعاً اگر قیمت نفت به بشکه ای حدود ۷۰ دلار افزایش یابد، بار دیگر توازن بین عرضه و تقاضا از بین می رود و قیمت ها کاهش می یابد.
این مقام مسئول تاکید کرد: در شرایط فعلی، تولید کنندگان بر روی نفت بشکه ای ۵۵ تا ۶۰ دلار رضایت دارند.
زنگنه همچنین با بیان اینکه هم اکنون ظرفیت تولید نفت ایران، به ۳ میلیون و ۹۰۰ هزار بشکه در روز افزایش یافته است، تاکید کرد: از ابتدای ژانویه سال ۲۰۱۷ میلادی هم، کاهش تولید نفت برخی از کشورهای عضو و غیر عضو اوپک آغاز شده است.